Corcoață: Este momentul ca Primăria Motru să-și achite datoria către UATAA!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Eugen Corcoață îi cere, din nou, Primăriei Motru să-și achite datoriile istorice de 17 miliarde de lei vechi către UATAA, pentru a putea fi achiziționate certificatele de carbon până la finalul lunii aprilie.

”Toate încasările pe luna aprilie o să le dirijăm către achiziția celor peste 20.000 de certificate dar banii nu vor fi suficienți. Una dintre variante ar fi ca primăria să-și plătească căldura, apa caldă și ajutoarele de încălzire care întârzie nepermis de mult” spune administratorul special al Uzinei de Agent Termic din Motru.

Săptămâna trecută, primarul Gigel Jianu declara că certificatele de carbon nu sunt datoriile primăriei, trebuind asumate prin vot în consiliul local.

”În doi ani i-am adus 10 milioane și ceva. A mai câștigat în instanță 3 milioane și ceva. Așadar, i-au venit o mulțime de bani și tot se plânge. Acolo e o gaură neagră, e ceva în neregulă. Sunt încercările lui de a deturna atenția de la faptul că este un incompetent. Rectific, este un mare incompetent” declarat, săptămâna trecută, primarul din Motru  Gigel Jianu, referindu-se la Eugen Corcoață și situația uzinei de termoficare.

Administratorul special al UATAA este de părere că edilul nu știe care sunt problemele cu care se confruntă uzina de termoficare.

Viceprimarul PSD de la Motru, Cosmin Morega, comentează că ar fi un dezastru pentru municipiu ca Uzina de Agent Termic să nu-și poată plăti certificatele de carbon, să fie penalizată și să riște falimentul.


1 Comentariu pentru “Corcoață: Este momentul ca Primăria Motru să-și achite datoria către UATAA!”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici