Caragea: Cosmin Popescu a ieșit cel mai șifonat

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Viorel Caragea, scurtă analiză după conferința de alegeri de duminică a PSD Gorj, în care tandemul Weber-Popescu a preluat conducerea.

În opinia fostului comandant al IPJ Gorj, evenimentul a fost ”o ciorbă reîncălzită” iar noul Biroul Politic Județean este alcătuit din ”ciocoi vechi și pesedei noi”, Cosmin Popescu ieșind ”cel mai șifonat”.

Noii vicepreședinți ai PSD Gorj sunt: Florin Cârciumaru, Scarlat Iriza, Aurel Popescu, Gheorghe Milosteanu, Emil Cătănoiu, Marcela Mrejeru,  Petre Grigorie, Maria Dumitrașcu, Mihai Prunariu, Claudiu Manta, Dorin Hanu, Andrei Maioreanu, Ovidiu Pungan, Dănuț Birău, Adi Cîmpeanu și Sabin Cornoiu. Din Biroul Permanent Județean al PSD Gorj mai fac parte: Valentin Popa, Elvira Șarapatin, Gheorghe Bucălăete, Mihai Gherghe, Ștefan Constantin, Costi Dumitrașcu, Bogdan Niculescu, Bebe Ionică, Constantin Stîngă, Dan Roibu  și Radu Căliman. Secretar general al formațiunii a fost ales Anca Bordușanu.

Viorel Caragea

Caragea critică participarea lui Marin Golea, administratorul special al Clubului Pandurii, la întâlnirea lui Liviu Dragnea cu liderii sindicali din minerit și energie.

Primarul Ion Bârcă a renunțat la funcția de vicepreședinte PSD Gorj, pe care o obținuse duminică. Deși n-a recunoscut public, se pare că edilul ar fi luat decizia de a se retrage după o dispută cu colegi din partid. Caragea crede că Bârcă a greșit renunțând la calitatea politică.


2 Comentarii pentru “Caragea: Cosmin Popescu a ieșit cel mai șifonat”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Sifonat a iesit baronul Calinoiu care a crezut ca ajutat de niste ,,insi ” sa blameze pe Cosmin pentru ca nu a avut loc de vicepresedinte. Tov.Caragea sinteti spre cimitirul elefantilor…

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici