Gigel Jianu, după participarea la Forumul Serviciilor Publice: Gorjul ține pasul

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Gorjul ține pasul în privința calității serviciilor publice” spune primarul de la Motru, Gigel Jianu, după ce a participat în premieră la Forumul Serviciilor Publice, organizat de Patronatul Serviciilor Publice din România la finalul săptămânii trecute.

Tema dezbaterilor a fost ”Crearea cadrului și mecanismelor de consolidare a capacității administrațiilor locale, în scopul asigurării calității și accesului cetățenilor la serviciile publice”. La eveniment au participat și producători și furnizori de echipamente și aparatură pentru infrastructura de apă, canal, salubritate, iluminat și transport public.

Gigel Jianu spune că s-a pus accentul pe importanța asociațiilor de dezvoltare intercomunitară.După participarea la forumul despre serviciile publice oferite cetățenilor, Gigel Jianu este de părere că Gorjul ține pasul în privința calității acestora.

Edilul zice că interesul său, în ceea ce privește municipiul Motru, este modernizarea rețelelor de apă și canal dar și optimizarea serviciului de salubrizare.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici