SURPRIZĂ! Iordache, nemulțumit de Romanescu: Doar se văicărește! Încep să-i dau dreptate lui Lădaru

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Schimbare de macaz la ALDE Gorj! Deși declara că-l păsuiește până la vară, Iordache îl avertizează pe Romanescu că schimbă foaia. Președintele liberal-democraților vrea o discuție cu primarul Târgu-Jiului. ”Nu mi se pare în regulă ce se întâmplă, doar se văicărește! Sper să depășească această abordare în care aruncă mereu vina pe ceilalți. Încep să-i dau dreptate lui Lădaru” spune Iordache. Declarația vine în contextul în care, deși sâmbătă a fost exclus din ALDE, se vorbește despre o posibilă promovare a lui Eduard Lădaru pe postul de viceprimar al Târgu-Jiului.

Viorel Caragea susține că Marcel Romanescu le-ar fi promis liderilor ALDE că va trece la acest partid, dacă vocalul consilier municipal Eduard Lădaru va fi dat afară. Dacă edilul nu-și va respecta promisiunea, ALDE ar urma să-l promoveze pe Eduard Lădaru pe postul de viceprimar al Târgu-Jiului, după alegerile europarlamentare.

Caragea susține că primarul Târgu-Jiului le-ar fi promis mai multor lideri politici că li se va alătura.

Marcel Romanescu nu vrea să comenteze pe marginea scenarului prezentat de Viorel Caragea. Edilul zice că nu este interesat de strategiile ALDE.

Ion Iordache face  declarații surrinzătoare. Președintele ALDE Gorj vrea să poarte o discuție cu primarul Marcel Roamnescu pe care-l acuză, pentru prima dată, că ”doar se văicărește și dă vina pe alții în loc să caute soluții pentru oraș”.

Iordache ne-a mai spus că începe să-i dea dreptate lui Eduard Lădaru, unul dintre cei mai mari adversari ai primarului actual. Liderul ALDE Gorj nu spune NU unei eventuale promovări a lui Lădaru pe postul de viceprimar al Târgu-Jiului.

În replică, primarul Romanescu afirmă că  este deschis unei discuții cu șeful ALDE Gorj, partid aflat la guvernare de la care are mari așteptări în ceea ce privește susținerea proiectelor pentru oraș.


1 Comentariu pentru “SURPRIZĂ! Iordache, nemulțumit de Romanescu: Doar se văicărește! Încep să-i dau dreptate lui Lădaru”

  1. Un pesedist ..

    Bai ,domnule ,,Ciordache ” dar tu ce presedinte de partid esti ??? Cum ..spui una si faci alta ??? S-au a primit instructiunii de la….

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici