Golea: Se vede că este o CONJURAȚIE împotriva Clubului Pandurii

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”O conjurație împotriva Pandurii Târgu-Jiu” asta vede Marin Golea după ce, în mod cu totul surprinzător, Curtea de Apel Craiova a decis, miercuri, să suspende procesul Pandurii-acționari pentru contribuțiile din trecut.

Săptămâna trecută, Marin Condescu era foarte încrezător că soluția va fi favorabilă clubului de fotbal. Acum, se văd din nou nori negri la orizont.

Suspendarea are legătură cu demersul Asociației Sportive Fotbal Club București, al cărei reprezentat, Napoleon Tudor Spartacus Iacov, a depus cerere de intervenție accesorie în favoarea Consiliului Local Târgu-Jiu și a Consiliului Județean Gorj.

Golea nu se aștepta la această decizie a instanței.

Administratorul special zice că funcționarea Clubului Pandurii va deveni tot mai dificilă, în condițiile în care și ANAF-ul a blocat conturile. Acum, cheltuielile sunt asigurate din împrumuturi acordate de societatea Artego și de Marin Condescu, principalul creditor.

Pe 28 februarie se judeca procesul de faliment al Clubului Pandurii. Marin Golea se așteaptă la un nou termen, nu la o decizie finală.


1 Comentariu pentru “Golea: Se vede că este o CONJURAȚIE împotriva Clubului Pandurii”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici