Se gândește la RETRAGERE. Slivilescu: Nu sunt hotărât să mai candidez

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

S-a săturat de primărie. Marian Slivilescu, edilul din Tismana, se gândește să se pensioneze în 2020.

Social-democratul nu mai pare interesat de o nouă candidatură, cea de-a treia. Zice că munca de primar este epuizantă și solicitantă. Slivilescu își va anunța decizia în preajma alegerilor locale de anul viitor.

Pe lângă argumentul privind activitatea epuizantă de la primărie, Marian Slivilescu are nemulțumiri legate și de partidul politic din care face parte, PSD.

„Niciun partid nu e suficient de apropiat de membrii săi atunci când au probleme. La victorii toți sunt lângă tine, dar la greutăți și necazuri te descurci singur” a constatat edilul.

Slivilescu este de părere că cele mai mari piedici, în calea rezolvării problemelor comunităților locale, sunt puse chiar de instituțiile statului.

„Sunt atâtea hățișuri, încât ți se face lehamite” spune primarul din Tismana.

Cât despre persoana, care ar putea candida în 2020 din partea PSD la Primăria Tismana, în situația în care el se va retrage, Marian Slivilescu nu dă nume. Spune că partidul este suficient de mare cât să-și găsească un om capabil.


2 Comentarii pentru “Se gândește la RETRAGERE. Slivilescu: Nu sunt hotărât să mai candidez”

  1. Cine face pariu cu mine ca va candida ? Aplica aceiasi strategie ca seful lui judetean Carciumaru. Asa facea si Carciumaru cu declaratii ca nu va mai candida la Tg-Jiu,

  2. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici