Tudor, atac FURIBUND la adresa lui Romanescu: La anul nu va mai fi primar!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Romanescu conduce orașul cu singurul om de cultură din anturajul său, Leonida Belgher și cu un proxenet”- noi atacuri lansate, astăzi, de viceprimarul Adrian Tudor la adresa primarului Marcel Romanescu. Tudor a venit cu o replică la declarațiile făcute de edil în conferința de presă de ieri. Cei doi se ceartă, de câteva zile, pe probleme de cultură. Tudor a explodat după ce primarul a spus că vrea sa ia această activitate în propriile-i mâini și să organizeze, în acest an, un calendar de evenimente cum n-a mai văzut orașul.

Adrian Tudor a pus, din nou, tunurile pe Marcel Romanescu.

”Dorește să fie il capo di tutti capi, se consideră cel mai bine pregătit în orice domeniu” îl acuză viceprimarul PSD pe primarul liberal.

Primarul și viceprimarul pe probleme de cultură din Târgu-Jiu se ceartă, de câteva zile, pe evenimentele ce trebuie organizate în acest an. Marcel Romanescu a spus că nu mai vrea multe și de slabă factură, ca până acum, ci mai puține dar cu mai mare atractivitate pentru târgujieni.

Adrian Tudor se laudă, însă, că prin evenimentele organizate, în ultimii ani, a reușit să pună Târgu-Jiul pe harta culturală a țării. Viceprimarul a comentat, ironic, că sfătuitorul lui Romanescu, pe probleme de cultură, este interpretul de muzică populară Leonida Belgher.

Tudor l-a acuzat pe Romanescu și c-ar cheltui ”după cum îl taie capul”  banul public.

Viceprimarul a mai comentat că Marcel Romanescu, din teama că nu va mai fi ales primar în 2020, se agață de orice.

În replică la atacul lui Adrian Tudor, Leonida Belgher afirmă că viceprimarul este cel care ar trebui să-și ia adio de la primărie, pentru că nu va mai fi acolo din 2020.

Nicolae Ivan crede că atacurile la adresa lui Marcel Romanescu au apărut pentru că Adrian Tudor ”nu-și mai poate face mendrele” la Primăria Târgu-Jiu.


2 Comentarii pentru “Tudor, atac FURIBUND la adresa lui Romanescu: La anul nu va mai fi primar!”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Adio ,,tudorel ” cel semianalfabet… care a terminat o facultate la fff… la 40 de ani. Adio ,,tudoorel “… clanul vostru se darima…din 03 .03.2019 dispare ,,nasicul ….” dispareti si voi.!!!!/

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici