Bobaru(PNL): Să bat din poartă în poartă pentru europarlamentari pe care nici nu-i știm?

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Ce să fac, să bat din poartă în poartă ca să aleagă oamenii europarlamentari pe care nici nu-i știm?” întrebă primarul liberal Constantin Bobaru, acum când mai sunt 3 luni până la alegerile pentru Parlamentul European.

Edilul zice că nu poate atinge un target de 50%, la Bumbești-Jiu. Nici nu prea este interesat de strategiile PNL pentru campania electorală, zice că sunt alții care au așa ceva în fișa postului.

Pe de altă parte, Bobaru este mulțumit că s-a aplanat conflictul dintre cei doi lideri de la municipiu și județ, Marcel Romanescu și Dan Vâlceanu.

Și Iuliana Iliescu, primarul liberal de la Prigoria, zice că este bine că s-a normalizat situația în PNL Gorj, încetând scandalurile dintre lideri.

”Marcel Romanescu o să meargă cot la cot cu PNL în campania electorală. Sunt convinsă că domnul primar va alege rațional calea” declară Iliescu, în condițiile în care edilul Târgu-Jiului a lăsat impresia că nu se va implica în alegerile europarlamentare din acest an.


2 Comentarii pentru “Bobaru(PNL): Să bat din poartă în poartă pentru europarlamentari pe care nici nu-i știm?”

  1. Dl. Bobaru are dreptate ,la centru ,,profitorii” se cearta pe ordinea din lista de europarlamentari si nu se stie cine va incapea ,iar Orban solicita prin activul filialelor liste cu nume si pronume ,telefon ,etc…Sunteti carachiosi …si de risul curcilor…pe cine sa voteze oamenii daca nu a-ti desemnat candidatii ??? Ca intodeuna …PNL…bijbaie …si se cearta .,,Mosnegi la virste inaintate… mai vor odata …ca 15000 de euro solda nu strica chiar daca au si pensii speciale !

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici