Un prezentator de ştiri din SUA a mărturisit că nu s-a mai spălat pe mâini de 10 ani. Care este explicaţia bărbatului

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pete Hegseth, gazda unei emisiuni Fox News, afirmă că nu s-a mai spălat pe mâini de 10 ani pentru că „microbii nu sunt reali”, transmite The Independent.

Bărbatul a făcut mărturisirea în direct, în timpul unui episod al emisiunii „Fox & Friends”. Colegul său, Jedediah Bila, începuse o discuţie despre pizza – pe 9 februrie este „Ziua Naţională pentru Pizza” în Statele Unite ale Americii  – acesta explicând că Hegseth mânca felii de pizza învechite, pe platoul de filmare.

„Pizza rezistă mai mult timp”, a spus Hegseth, colegii săi izbucnind în răs.

Gazda emisiunii a explicat apoi că una dintre rezoluţiile sale pentru anul 2019 este să spună lucruri pe care nu le-ar declara niciodată în direct. Aşadar, Hegseth s-a hotărât să spună că nu s-a mai spălat pe mâini de 10 ani.

„Chiar nu mă spăl pe mâini niciodată”, adaugă acesta. Hegseth a continuat să explice de ce nu se mai spală pe mâini. Potrivit bărbatului, din moment ce microbii nu sunt vizibili cu ochiul liber, aceştia nu există. Acesta susţine că sănătatea lui este mai bună, iar sistemul lui imunitar este stimulat datorită obiceiului său.

„Mă inoculez singur”, a spus prezentatorul de ştiri. „Microbii nu există. Nu îi pot vedea, deci nu sunt reali”, a adăugat acesta. (mediafax.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici