Amna – 14 Februarie

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Amna lansează o piesă specială de Ziua Îndrăgostiţilor, “14 Februarie”. Este o piesă simplă, cu accent pus pe vocea artistei şi un instrumental de pian sensibil.

“14 Februarie” este o melodie dedicată îndrăgostiţilor de pretutindeni. Refrenul întreabă ascultătorul dacă îşi mai aminteşte de primul 14 februarie. E despre dragostea pură, adolescentină şi intensă.

Melodia este propusă fanilor ca o declaraţie de dragoste, sosită în săptămâna ce stă sub semnul lui Valentine’s Day. Piesa este compusă integral de artistă, iar videoclipul este regizat de către Silviu Mindroc.

”«14 Februarie» este prima compoziţie proprie de pe canalul meu de YouTube. Am scris versurile piesei în două zile, iar linia melodică, cumva, a venit de la sine. Piesa asta m-a făcut să zbor cu gândul la dragostea din adolescenţă sau din perioada studenţiei, atunci când sentimentele sunt cu adevărat sincere. Cu siguranţă, îndrăgostiţii şi nu numai se vor regăsi în această piesă” a declarat Amna.

În prag de Crăciun, în decembrie 2018 Amna lansa piesa “E sărbătoare acum”. Clipul o surprindea lângă brad, cu şemineul pregătit şi o imagine idilică de sărbători. Artista a colaborat cu Robert Toma toamna trecută pe piesa “Aproape cel mai departe”. Totul după ce lansase o piesă ironică despre tachinările de cuplu vara trecută, “De Câte X Vrei Tu”.

Amna a devenit cunoscută odată cu piesa “Tell me why”, care a urcat în topuri în Polonia şi Spania. Muziciana a cucerit şi piaţa din Japonia, ajungând pe primul loc în topul vânzărilor de acolo.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici