Revista presei locale

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pandurul: Grup de la Rovinari, oprit din lipsă de cărbune. Grupul 4 de la Termocentrala Rovinari a fost oprit joi, 31 ianuarie, la ora 17.00, din lipsă de cărbune. “Lipsa stoc cărbune și măsură temperatură lagăr nr. 3 TA 4 defectă”, se arată într-un document public al Transelectrica. Grupul va fi repornit abia pe 10 februarie. Este  pentru a doua oară în luna ianuarie când un grup de la Rovinari a fost oprit din lipsă de cărbune, prima dată fiind din cauza grevei minerilor. De această dată, spun surse din carieră, motivele ar fi mai multe. Nu mai e front de lucru, iar utilajele din carieră se strică des. Și la Turceni este un grup oprit din cauza unor defecțiuni. Estimarea este că va fi repornit pe 3 februarie, la finalul zilei. Probleme sunt și la un grup de la Ișalnița, care trebuie să își reducă puterea la jumătate din cauza unei defecțiuni.

Noi efecte ale gripei. La Târgu-Jiu doar urgențele intră în operație! Noi măsuri pentru protejarea bolnavilor internaţi la spitalul din Târgu-Jiu. A fost luată decizia ca operaţiile să fie limitate. Vor avea loc, din această săptămână, doar intervenţii chirurgicale de urgenţă, a anunţat conducerea unităţii medicale. Între timp, au fost refăcute stocurile de vaccin antigripal şi cumpărate aparate noi de ventilaţie pentru secţia de Terapie Intensivă. Sute de oameni se prezintă la Unitatea de Primiri Urgenţe la primele semne că s-ar îmbolnăvi de viroze sau pneumonii.

Gorj Domino: Scandal cu GEAMURI SPARTE la ședința Consiliului Local Albeni! Un consilier, RĂNIT, alții AU FUGIT din sală! A venit POLIȚIA și JANDARMERIA. Ședință cu scandal la Consiliul Local Albeni, unde aproximativ 50 de acoliți ai primarului Ionuț Silviu Stan au fost aduși să pună presiune pe consilieri pentru a vota unele proiecte fără fundament legal. Lucrurile au degenerat în scurt timp, în sala în care avea loc ședința a fost oprit curentul electric și s-a creat o ambuscadă între consilierii care voiau să părăsească sala și oamenii primarului care stăteau cu spatele în ușă. Unul dintre consilieri a fost rănit la o mână, după ce un geam al încăperii s-a spart, iar ceilalți consilieri au reușit să fugă. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști de la Poliția Târgu-Cărbunești și jandarmi.

Impact în Gorj: Procurorul Emil Moța, la DNA. Procurorul târgujian Emil Moța a fost transferat la DNA, structura centrală. Acesta își va începe activitatea pe data de 1 februarie. Emil Moța a ocupat funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Acesta s-a ocupat de dosarele unor persoane celebre, cum ar fi Nicolae Mischie sau Marin Condescu. Moța s-a transferat în urmă cu câțiva ani la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.
Personalul TESA de la CEO nu va beneficia de creșteri salariale în anul 2019. Bogdan Bejenaru, președintele executiv al

Sindicatului Salariaților din Complexul Energetic Oltenia, susține că personalul TESA din cadrul unității nu va beneficia în acest an de creșteri salariale: „Din ce am observat, în acest an nu cred că vor exista creșteri salariale pentru personalul TESA. Eu nu vreau să dezamăgesc pe nimeni, dar cred că asta este realitatea“, s spus Bejenaru. Liderul de sindicat crede că și personalul TESA merită să beneficieze de anumite creșteri salariale, pentru că volumul de muncă a rămas același, deși numărul celor care lucrează la birouri s-a redus semnificativ.

Gorjeanul: Pandurii vrea comodat pe stadionul municipal până în 2035! Sau 20 de milioane de euro! Pandurii cere municipalității prelungirea contractului de comodat pentru stadionul municipal pentru încă un deceniu și jumătate. În cazul neacceptării acestei variante, clubul dorește de la Primăria Târgu-Jiu achitarea unor despăgubiri de 20 de milioane de euro. Conform unei adrese oficiale înaintate de administratorul special Marin Golea, banii respectivi reprezintă mai puțin de jumătate din pierderile pe care clubul le-a suferit începând cu anul 2014, când Primăria a decis unilateral să suspende contractul de comodat pe care îl avea cu Pandurii și care era valabil până în anul 2020 cu drept de prelungire ulterioară.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici