Revista presei locale

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gorj Domino: ȘEFUL Poliției Mătăsari mort de BEAT își TERORIZEAZĂ vecinii! Disperați au făcut plângere la IPJ Gorj! POLIȚISTUL șef a spart ușa unei garsoniere și a intrat cu PISTOLUL peste proprietari! Locatarii unui bloc de garsoniere din Mătăsari, în care locuiește și șeful de post, Constantin Tănăsoiu, au sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj pentru a reclama comportamentul ieșit din tipare al celui care îmbracă haina statului. Potrivit sesizării, șeful Postului de Poliție Mătăsari și-ar teroriza vecinii, mai ales când este într-o avansată stare de ebrietate. Mai exact, Tănăsoiu ar „bate cu pumnii și picioarele în toate ușile garsonierelor’’ de pe scara unde locuiește. Acuzația cea mai gravă care i se aduce polițistului este aceea că ar fi spart ușa unui locatar, intrând cu pistolul peste familia proprietarului, speriindu-i soția și copiii.

Gorjeanul: PANICĂ ÎN MINERIT! Mii de mineri au fost introduși în dosarul privind GREVA ILEGALĂ. E panică în carierele miniere ale CEO, după ce, miercuri după-amiază, au sosit comunicările de la Tribunalul Gorj cu soluția instanței, din data de 16 ianuarie, prin care a fost constatată nelegalitatea grevei din minerit. Potrivit unor surse, secretariatele carierelor miniere au preluat miile de comunicări, care au fost cărate cu căruciorul, acestea urmând să fie predate minerilor participanți la protestul de la jumătatea acestei luni. Aceleași surse afirmă că minerii sunt îngroziți la gândul că administrația va fi nevoită să se îndrepte împotriva lor pentru recuperarea prejudiciului din zilele nelucrate și sunt convinși că li se va pune în spate și lipsa cărbunelui necesar funcționării termocentralelor.

Pandurul: Boza: Nu am discutat despre alimentația de protecție. Minerii care au făcut grevă la Complexul Energetic Oltenia au fost surprinși să vadă alimentația de protecție în actul adițional la Contractul Colectiv de Muncă. Aceștia au pierdut demult acest drept. Directorul general al companiei energetice, Sorinel Boza, spune însă că acordarea dreptului nu a fost discutată și că de el beneficiază doar anumite categorii de salariați. ”Noi nu am discutat aceste aspecte, dar alimentația de protecție se acordă salariaților care lucrează în condiții deosebite, nu la toată lumea. Toate acestea se vor discuta în comisia mixtă. Este un regulament care a fost și anul trecut. Sunt anumite categorii care primesc în prezent”, a declarat Boza.

Bancomate din Târgu-Jiu, sparte cu furculița. Trei bărbați care au spart mai multe bancomate din Târgu-Jiu au fost condamnați la închisoare. Hoții sunt din Hunedoara și Brăila și creaseră un grup infracțional pe care l-au destructurat mascații în urma unui flagrant organizat în toamna anului 2017. Magistrații gorjeni au dat acum prima sentință și au dispus confiscarea furculițelor folosite de spărgători. 21 de spargeri au dat cei trei bărbați cu vârste între 21 și 60 de ani.

Impact în Gorj: Investiție de aproximativ un milion de euro la o grădiniță din Târgu-Jiu. Conducerea Primăriei Târgu-Jiu a semnat, miercuri, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Sud Vest Craiova, contractul de modernizare și extindere a Grădiniței „Mihai Eminescu“ care se află în zona Olari. Investiția se va ridica la aproximativ 45 miliarde de lei vechi. „Este o construcție pentru un nou corp. Investiția va consta în construcția și amenajarea de dormitoare, de spații pentru activități comune și de patru noi săli. Capacitatea grădiniței va crește cu 80 de locuri“ a spus primarul Marcel Romanescu. Primăria mai are o solicitare de modernizare și extindere și pentru grădinița situată pe strada Miorița.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici