Revista presei locale

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gorjeanul: Avocatul Poporului cercetează abuzuri ale Muzeului Județean Gorj. Biroul Teritorial Craiova al Avocatului Poporului cercetează, începând din data de 10 ianuarie 2019, abuzuri sesizate la adresa Muzeului Județean Gorj și nerezolvate de reprezentanții legali ai Consiliului Județean Gorj. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare în care Avocatul Poporului, potrivit legislației în vigoare, verifică abuzuri ale administrației publice, Muzeul Județean fiind entitate administrativă în subordinea CJ Gorj. Este pentru prima dată când instituția Avocatului Poporului este sesizată pentru o astfel de speță în județul Gorj.

Pandurul: Medicul acuzat că nu a consultat o pacientă: “Sunt linșată”. Medicul Elena Vlad, acuzat că nu a vrut să consulte o pacientă, reacționează. Doctorița susține că nu este vinovată cu nimic și că acea consultație solicitată la Terapie Intensivă nu s-ar afla printre atribuțiile ei și, ca atare, nici nu este plătită pentru aceasta. Medicul anunță că a făcut plângere penală la Parchet pentru că fișa de internare a femeii a apărut în presă. Totodată a chemat în spital inspectorii de muncă, să verifice dacă în secția în care își desfășoară activitatea, cadrele medicale sunt echipate corespunzător.

PMP schimbă un consilier local. Davițoiu: Vota cu PSD. Partidul Mișcarea Populară (PMP) Gorj va avea un nou consilier local la Turceni. Alexandra Trăistaru va fi înlocuită cu Adrian Predescu, următorul de pe lista de supleanți a partidului. Conducerea PMP Gorj spune că de multă vreme încearcă să o schimbe pe Trăistaru, dar că social-democraţii locali s-au opus. Un proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier în Consiliul Local al oraşului Turceni al lui Predescu a fost iniţiat şi urmează să fie supus aprobării în şedinţa de astăzi, 30 ianuarie.

Gorj Domino: Trotuare înzăpezite, pietoni amendați, utilajul nou al afaceristului Lungan, la expoziție, în fața PRIMĂRIEI! În timp ce trotuarele din municipiul Motru sunt crunt înzăpezite, iar un pensionar din oraș a fost amendat luni pentru că circula pe carosabil neavând vreo altă variantă, în fața primăriei din localitate, de mai multe zile, staționează un utilaj nou-nouț deținut de către afaceristul Ovidiu Lungan. Firma respectivului nu are contract de deszăpezire cu primăria, dar, cu toate acestea, își plimbă tacticos utilajele prin oraș, societatea respectivului având însă datorii morale la municipalitate pentru alte contracte ce i-au fost puse pe tavă. Pensionarul Alpredi din Motru a fost amendat luni de poliție, pe Calea Tismanei, cu 290 de lei, pentru faptul că circula pe carosabil, aceasta fiind singura variantă de drum spre casă, trotuarul de pe strada respectivă fiind înzăpezit.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici