PRIMARII despre războiul Romanescu-Vâlceanu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primarii liberali comentează pe seama războiului Romanescu-Vâlceanu.

Liviu Cotojman crede că s-a greșit prin excluderea consilierului municipal Mihai Paraschiv, lucru care a dus la apogeu conflictul dintre cei doi.

Edilul de la Roșia de Amaradia regretă situația în acre a ajuns PNL Gorj, unde președinții de la județ și de la municipiu duc o luptă acerbă.

Nici Constantin Bobaru, primarul din Bumbești-Jiu, nu vede cu ochi buni excluderea lui Mihai Paraschiv ori lupta Romanescu-Vâlceanu.

Gigel Jianu, edilul din Motru, este de partea conducerii județene a PNL, respectând deciziile luate în partid, inclusiv pe cea de excludere a lui Paraschiv.


2 Comentarii pentru “PRIMARII despre războiul Romanescu-Vâlceanu”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Ruptura dintre primarul de Targu Jiu, Marcel Romanescu ?i liderul PNL Gorj, Dan Vilceanu, pare una ireparabila. ?eful liberalilor i-a dat replica lui Romanescu, acuzandu-l ca vrea sa-i ia scaunul de lider, dupa ce primarul a declarat, vineri, ca nu va mai candida, in cazul in care Vilceanu ramane pre?edinte la PNL. Pre?edintele acuzat ca face jocurile PSD declara ca nu va intra intr-un scandal cu primarul, despre care spune ca a participat la deciziile din partid.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici