Senatorul Iriza, atac DUR la ALDE: Ministerul Energiei, condus de Anton Anton, vinovatul numărul 1 de DEZASTRUL din CE Oltenia

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Acuzații grave între politicieni pe tema grevei din minerit și energie. Senatorul Iriza crede că în spate s-ar afla mâna ALDE dar și a deputatului liberal Dan Vâlceanu. Parlamentarul PSD afirmă că Ministerul Energiei este principalul vinovat de ”dezastrul din Complexul Energetic Oltenia”. Primarul Robert Filip îi numește ”escroci” pe cei care dau vina pe ALDE pentru faptul că Ministerul Energiei este condus de acest partid.

Pe senatorul Scarlat Iriza l-a revoltat comunicatul de presă transmis de ALDE, duminică, de solidarizare cu greviștii din minerit. Crede că a fost un atac la adresa PSD.

”Cine conduce Ministerul Energiei, tata sau Anton Anton, lider important ALDE?” întreabă parlamentarul social-democrat.

Iriza consideră că Ministerul Energiei este principalul vinovat de situația dezastruoasă din CE Oltenia. Senatorul nu exclude mâna ALDE Gorj ori a deputatului Vâlceanu în ceea ce privește greva spontană.

Primarul Robert Filip îi numește ”escroci” pe cei care dau vina pe ALDE pentru situația din minerit, pe motiv că deține Ministerul Energiei. Vicepreședintele liberal-democrat amintește că ALDE Gorj a criticat deseori managementul lui Sorin Boza.

Cât despre acuzațiile că ALDE s-ar afla în spatele protestelor, Filip le consideră demne de ”Cascadorii Râsului”.

Deputatul liberal Dan Vâlceanu a cerut, la finalul săptămânii trecute, să vină ministrul Energiei în carierele din Gorj.

Cât despre acuzațiile că ar avea vreo legătură cu izbucnirea protestelor, Vâlceanu zice că sunt aberații care denotă o lipsă de respect față de nemulțumirile minerilor.

În opinia fostului comandant al IPJ Gorj, Viorel Caragea, ar fi mai multe interese care ar ghidona, în acest moment, greva minerilor.


1 Comentariu pentru “Senatorul Iriza, atac DUR la ALDE: Ministerul Energiei, condus de Anton Anton, vinovatul numărul 1 de DEZASTRUL din CE Oltenia”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici