Revista presei locale

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gorj Domino: A dispărut un fost lider de la locul de muncă din CEO, pentru 24 de ore! NU a zburat în America, ci a petrecut o noapte în arestul IPJ Gorj. Cristea Fluerătoru a comis-o din nou. De data acesta, Fluerătoru, prins în flagrant marți de anchetatori, s-a dat de gol prin absența de la locul de muncă, acesta fiind CFL-ist la Departamentul Conservări Mine la Motru, din cadrul CE Oltenia. Unde a dispărut însă Fluerătoru au aflat colegii săi abia miercuri, după ce au auzit că un motrean, alături de un cetățean din Strehaia, au fost reținuți pentru înșelăciune cu file CEC emise de o bancă din America. Motreanul era chiar Fluerătoru, posesorul a numeroase dosare penale, condamnat deja pentru evaziune fiscală, pe numele acestuia constituindu-se noul dosar de înșelăciune. IPJ Gorj a anunțat însă că părțile s-au împăcat în fața procurorului, după cele 24 de ore în arest a celor doi, dosarul rămânând astfel fără obiect.

Pandurul: Încă un nume pentru a treia funcție în PSD. Anca Bordușanu ar putea fi viitorul secretar general al PSD Gorj. Până acum au mai fost vehiculate numele lui Ion Ișfan și Claudiu Manta. Cel care a vorbit de o posibilă candidatură a Ancăi Bordușanu este deputatul Mihai Weber, care va candida la funcția de președinte. “Sunt două persoane la care eu m-am gândit pentru viitoarea echipă, Claudiu Manta și Anca Bordușanu, care au dovedit că sunt aproape de echipă și am toată încrederea în persoanele respective”, a spus Weber. Ion Ișfan nu pare să facă parte din planul deputatului.

Un tânăr din Novaci vrea să candideze la alegerile europarlamentare. Alin Cristian Mituță, un tânăr din Novaci, și-a depus candidatura pentru a fi pe lista Partidului Libertății, Unității și Solidarității (PLUS) la alegerile europene din 26 mai 2019. “Îmi pun la dispoziție întreaga experiență, angajamentul european și determinarea pentru a promova interesele românilor în Uniunea Europeană cu competență și onestitate”, arată tânărul politician pe pagina de socializare. PLUS este partidul lui Dacian Cioloș.

Gorjeanul: Fostul director al Ambulanței Gorj a dat PSD pe Pro România. Marinică Niculescu, fostul consilier personal al ex-primarului Florin Cârciumaru, fost director al Serviciului de Ambulanță Gorj, a renunțat la PSD pentru partidul lui Victor Ponta. Niculescu a fost prezent în sediul Pro România Gorj, la întâlnirea cu șefii organizației, după conferința de presă, Victor Ponta, Alin Văcaru și Daniel Constantin având o ședință cu membrii de partid. Marinică Niculescu este pensionar, acesta conducând SJA Gorj până anul trecut când a fost înlocuit cu actualul director Constantin Mitroi.

Impact în Gorj: Sindicaliștii din CEO amenință cu întreruperea activității. Cele patru federații sindicale reprezentative din energie au trimis ministrului Energiei, Anton Anton, o adresă prin care își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul că în proiectul de venituri și cheltuieli pe anul 2019 „nu pot fi atinse dorințele minimale ale salariaților, adică: creșterea salariilor, acordarea biletelor de odihnă și tratament/vouchere de vacanță, asigurarea fondurilor pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă“. Reprezentanții sindicali solicită o întâlnire urgentă: „Acest fapt ne determină să vă solicităm o întâlnire urgentă cu reprezentanții organizațiilor noastre în Comisia de Negociere de la nivelul societății“.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici