Lili Sandu, noua coprezentatoare a lui Vladimir Drăghia la FanArena. „Bravo, ai stil” se mută la altă oră și în alte zile

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lili Sandu, fosta concurentă a show-ului Exatlon sezonul doi, va fi coprezentatoarea lui Vladimir Drăghia. Cei doi vor prezenta emisiunea FanArena, care dezbate subiecte din competiție.

Producția revine săptămâna viitoare la Kanal D, mai exact luni, 14 ianuarie, de la ora 23:15. Va fi programată în fiecare luni și marți, de la ora 23:15.

Lili Sandu o înlocuiește pe Ilinca Vandici, care a început filmările pentru noul sezon Bravo, ai stil! Emisiunea de fashion va fi reprogramată în grila Kanal D, după debutul FanArena. Se va vedea de miercuri până sâmbătă, de la ora 23:00.

„Mă bucur să mă întorc pe micile ecrane și sunt o norocoasă că fac parte din echipa Kanal D. Exatlon a fost pentru mine o experiență extraordinară, iar ceea ce am trăit acolo voi ține minte, cu siguranță, toată viața. Eu am fost și sunt fan Exatlon și nu se putea un loc mai potrivit pentru mine, în care să mă bucur de acest show fenomen.

FanArena este locul unde, alături de invitații mei, voi încerca să aflu la cald tot felul de informații legate de atleții celor două echipe. Vom comenta situațiile ivite în concurs și îi vom cunoaște cât mai bine pe concurenți, prin intermediul apropiaților lor, care vor veni alături de noi, în platou. Acest an este plin de surprize frumoase și sper să fiți alături de mine pentru a le împărtăși cu voi!”, a spus Lili Sandu.

FanArena este o emisiune lansată toamna trecută, în care se analizează tot ce se întâmplă în reality show-ul Exatlon. (paginademedia.ro)

1 Comentariu pentru “Lili Sandu, noua coprezentatoare a lui Vladimir Drăghia la FanArena. „Bravo, ai stil” se mută la altă oră și în alte zile”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici