Romanescu, acuzație FĂȚIȘĂ la adresa Edilitara: A fost un SABOTAJ clar!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu a acuzat fățiș Edilitara de SABOTAJ, luni seară, într-o emisiune tv. Edilul s-a referit la modul în care s-a făcut deszăpezirea în Târgu-Jiu, la ninsoarea din decembrie. Romanescu acuză că angajați ai Edilitara în loc să-și facă treaba, i-au făcut campanie negativă. În replică, viceprimarul Aurel Popescu dă asigurări că nu s-a gândit nimeni niciodată să-l saboteze pe primar și-l acuză pe Romanescu că se victimizează.

La un post local de televiziune, primarul Marcel Romanescu a acuzat Edilitara că l-a sabotat, la ninsoarea din decembrie.

Într-un interviu pentru Radio Infinit, edilul Târgu-Jiului a venit cu mai multe explicații. Marcel Romanescu este nemulțumit că-n zilele cu ninsori, în loc să se ocupe de deszăpezire, angajații Edilitara îl vorbeau de rău.

Romanescu susține că a alocat către societatea Edilitara toate sumele solicitate în 2018. Prin urmare, nu vede motive pentru care societatea să nu presteze serviciile asumate.

Pentru primarul liberal Romanescu este o problemă faptul că Edilitara nu se află în subordinea sa ci a Consiliului Local, dominat de PSD. În următoarea ședință a consiliului, primarul vrea să pună în discuție activitatea desfășurată de această societate.

Viceprimarul PSD Aurel Popescu neagă vehement faptul că Edilitara l-ar fi sabotat pe primarul Romanescu.

Popescu zice că acuzația de sabotaj este ușor de demontat prin verificarea comunicării comandamentului de iarnă din cadrul primăriei.

Viceprimarul PSD vede deja un model de victimizare la primarul liberal al Târgu-Jiului, pe care-l acuză că refuză colaborarea cu viceprimarii, directorii din primărie sau ai societăților Consiliului Local.

Consilierul ALDE Eduard Lădaru propune, în continuare, să fie constituită o comisie de anchetă care să verifice dacă s-au respectat clauzele din contractele încheiate cu firmele de deszăpezire.


2 Comentarii pentru “Romanescu, acuzație FĂȚIȘĂ la adresa Edilitara: A fost un SABOTAJ clar!”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Viceprimarii astia cam freaca menta , nu au obiectul muncii . Ar trebui dati afara si trimisi la lopata , la deszapezire.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici