Aurel Popescu, despre SONDAJ: Sper să nu iasă AL NOUĂLEA!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Aurel Popescu, nemulțumit că organizația PSD Târgu-Jiu n-a fost consultată de conducerea județeană privind sondajul pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

”Sper ca toată lumea să fi învățat din greșelile altora, să nu fie opt în sondaj și să fie ales al nouălea” declară liderul social-democraților din municipiu, referindu-se la sondajul PNL din 2016.

Popescu atrage atenția conducerii județene a PSD că urmează o perioadă electorală grea și că nu este nevoie de frământări la municipiu.

Aurel Popescu zice că PSD Târgu-Jiu este cea mai interesată să obțină un rezultat bun în 2020, de aceea în organizație s-a și început lucrul la un fel de program electoral.

Liderul de la municipiu pare deranjat că șefii de la județ nu l-au consultat în privința sondajului de opinie.2 Comentarii pentru “Aurel Popescu, despre SONDAJ: Sper să nu iasă AL NOUĂLEA!”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Un pesedist

    Subinginerul Popescu Aurel mai vrea odata primar ???? Mergi mai si completeaza-ti studiile si aloi poti candida. Cu gura nu mai merge sa desteptat poporul…Hai fugi la pensie…ca ai ciordit destul.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici