Revista presei locale

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gorj Domino: Bombă la CEO! SE SCHIMBĂ structura companiei. Urmează schimbări majore în structura Complexului Energetic Oltenia, în prima parte a acestui an. Se analizează desființarea EMC-urilor, de la 1 aprilie, iar rezultatele vor fi prezentate Directoratului, care urmează să ia o decizie. Potrivit unor informații, prin această măsură se urmărește simplificarea procesului decizional, iar personalul din cadrul celor trei EMC-uri va fi distribuit în carierele miniere. Conform acelorași surse, directorii structurilor ce urmează să fie desființate vor ocupa poziții importante în cadrul Direcției Miniere. Există unele informații care dau ca sigură numirea lui Mihai Dafinoiu în funcția de director de producție al Direcției Miniere, adică pe aceeași linie cu directorul tehnic Ion Paraschivu, cele două posturi fiind asimilate cu cele de directori adjuncți, structura urmând să fie condusă în continuare de Gheorghe Dobrițanu. Ceilalți doi actuali directori, Iustin Ioniță și Cosmin Ceaușescu, cel mai probabil, vor ajunge șefi ai carierelor Tismana, respectiv Jilț Sud.

Gorjeanul: Electricianul de la Cariera Roșia a întrerupt, după aproape 48 de ore, greva foamei de la CEO! Demersul salariatului a ajutat încă 12 colegi transferați. Directoratul CEO, întrunit vineri, a discutat cu salariatul Carierei Roșia care miercuri seara începuse o acțiune de protest, plecând pe jos de la locul de muncă spre sediul companiei, unde a intrat în greva foamei. În urma discuțiilor, electricianul Alin Luca Dumitru a obținut o decizie de delegare scrisă pentru a rămâne la noul loc de muncă pe o perioadă de 30 de zile, păstrându-și funcția de șef echipă, pierdută la transferul inițial, făcut peste noapte, pe 1 ianuarie. Măsura aplicată pentru angajatul intrat în greva se va aplica și pentru ceilalți salariați ai Carierei Roșia care au pățit același lucru.

Pandurul: Şi-a votat câştiguri mai mari, acum a renunţat. Consiliul de Administraţie al Aparegio Gorj SA a aprobat în luna octombrie o hotărâre prin care preşedintele forului de conducere, Radu Angheloiu, urma să beneficieze de o indemnizaţie suplimentară de 3.590 de lei. Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj urma să încaseze acești bani pentru prezidarea şedinţelor Adunării Generale a Acţionarilor Ordinare şi Extraordinare. Hotărârea respectivă era semnată chiar de beneficiarul indemnizaţiei, Radu Angheloiu. Când a realizat că nu este tocmai legală, Angheloiu a emis o altă decizie de revocare a celei inițiale, renunțând la ideea de a primi bani în plus pentru că prezidează ședințele acționarilor.

FCSB la Târgu Jiu? Ce spune primarul! Modernizarea stadionul din Târgu-Jiu va fi finalizată în vara anului 2019, cu doi ani întârziere. Potrivit unor surse, nu doar Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi Energeticianul sunt interesate să joace pe arena de 25 de milioane de euro. Sunt surse care spun că Astra Giurgiu şi FCSB s-au interesat când vor fi terminate lucrările de modernizare. „Pe mine nu m-a contactat nimeni, dar mi s-a spus că FCSB s-a interesat de varianta jucării unor meciuri din cupele europene la Târgu-Jiu. Important este să fie lucrările finalizate şi vedem după aceea. Nu vreau să avansez nişte lucruri care poate nu se vor îndeplini”, a spus Marcel Romanescu.

Impact în Gorj: Stadionul Municipal va fi finalizat! Lucrările au început. Termenul de finalizare a stadionului municipal a fost anunțat de către Primăria Municipiului Târgu-Jiu: luna iunie a acestui an. Conform edilului societatea care a câștigat licitația a trimis deja muncitorii, care au și început lucrări ce pot fi efectuate în perioada de iarnă, când temperaturile sunt scăzute. Firma de construcţii are la dispoziţie patru luni ca să termine arena. „Deja sunt echipe de muncitori pe şantier. Sunt din partea firmei care a câştigat licitaţia. Este, în fapt, societatea care a executat şi prima parte a lucrărilor. Ei au timp patru luni, potrivit contractului, să execute ceea ce a mai rămas de executat la stadionul municipal. Până în luna iunie va fi gata“, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici