Tudor, supărat din nou pe Miruță. ”Să-ți fie rușine, domnule Răducu!”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Tudor, noi critici la adresa liderului USR Gorj, Radu Miruță. ”Mă deranjează când niște indivizi, care se cred mari politicieni, își bat joc de Rânca” spune șeful Secției Drumuri Naționale.

Totul după ce Miruță  a criticat, pe facebook, faptul că s-a format o coadă de  peste 4 kilometri, miercuri, la intrarea în stațiune.

Conform liderului USR, Poliția Novaci ar fi pasat vina pe Secția Drumuri Naționale, întrucât  unele porțiuni din DN 67C erau acoperite cu zăpadă.

Ion Tudor, șeful SDN Târgu-Jiu, zice însă că altele sunt cauzele pentru care s-a format coadă la intrarea în Rânca: lipsa locurilor de parcare și drumurile înzăpezite spre multe dintre cabane.

Ion Tudor este deranjat că Radu Miruță a criticat, din nou, pe pagina de socializare modul în care este adminsitrată Rânca, amintind și de rețeaua de canalizare nefuncțională.

În replică, Radu Miruță zice că autoritățile ar face mai bine să remedieze problemele care apar la Rânca în loc să-i critice pe cei care le scot în evidență.


2 Comentarii pentru “Tudor, supărat din nou pe Miruță. ”Să-ți fie rușine, domnule Răducu!””

  1. TTudor dute la pensie. Tu nu vezi ca toti securisti …merg spre …,,sfirsit “… CHIAR DRAGNEA CERE VEHEMENT …SA PLECATI ACASA DIN SISTEMUL ECONOMIC ,SOCIAL ,POLITIC SI DIN STATUL PARALEL. CHIAR TU NU AI BUN SIMNT SI RUSINE ??? MIRUTA ESTE UN POLITICIAN TINAR CARE SPUNE ADEVARUL SI DORESTE SA INDREPTE CEVA …MACAR PENTRU ZONA LUI !

  2. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici