Nici nu vrea să audă de majorarea prețului gigacaloriei. Jianu cere DESTITUIREA lui Corcoață

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jianu cere demiterea lui Corcoață, după ce administratorul special al UATAA Motru a solicitat, din nou, creșterea prețului gigacaloriei de la 179 la 224 de lei.

Primarul liberal nici nu vrea să audă de așa ceva. Prețul i se pare exagerat.

Gigel Jianu a respins proiectul înaintat de consilierii locali, refuzând să-l pună pe ordinea de zi a ședinței de miercuri.

Jianu consideră că Uzina de Agent Termic şi Alimentare cu Apă din Motru ar fi trebuit să iasă, deja, din insolvență, mai ales că a primit sume importante de la guvern. În decembrie 2017, ajutorul de stat era de 93,8 de milioane de lei.

Primarul consideră că este vorba despre management defectuos, așa că a solicitat, în consiliul local, destituirea administratorului special Eugen Corcoață.

Eugen Corcoață spune, însă, că majorarea trebuie făcută, pentru că au crescut toate prețurile, dar fără să sufere populația, diferența urmând să fie achitată prin subvenții de la primărie.

Administratorul special al UATAA a fost surprins să vadă că primarul Jianu a retras de pe ordinea de zi, a ședinței de consiliu local, propunerea de majorare a prețului gigacaloriei. Zice că nu s-a întâmplat niciodată așa ceva, în ultimii 15 ani, și că trebuie organizată o nouă ședință, extraordinară.


1 Comentariu pentru “Nici nu vrea să audă de majorarea prețului gigacaloriei. Jianu cere DESTITUIREA lui Corcoață”

  1. DLE DIRECTOR CORCOATA LA CALDURA PE CARE O DATI E SI PRE MULT CEEA CE PLATIM MAI REDUCETI DIN PERSONALUL DIN INSTITUTIE CARE ARD PACURA SI CARBUNELE DEGEABA MAI GANDITI INAINTE DE A CERE CEVA

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici