Jianu și Morega, CONTRE pe ”AJUTORUL” primit de la GUVERN. ”Un speculant!”, ”Un incompetent!”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gigel Jianu îl acuză pe Cosmin Morega de ipocrizie după ce viceprimarul PSD de la Motru a declarat că ajutorul de 1,4 milioane de lei, acordat de guvern, a venit ca urmare a zbaterilor sale și ale parlamentarilor social-democrați.

Primarul liberal zice că altfel stau lucrurile. Banii nu sunt un sprijin ci au fost acordați de guvern pentru echilibrarea bugetului local, conform legii. Gigel Jianu îl acuză pe Cosmin Morega că este ”un speculant care încearcă să atragă capital electoral”.

Jianu ne-a mai spus că banii, veniți acum de la guvern, nu ajung pentru nevoile Primăriei Motru. Edilul se teme că va pierde fonduri europene din cauza datoriilor către bugetul de stat.

Cosmin Morega, însă, își menține declarațiile. Viceprimarul PSD dă asigurări că numai datorită insistențelor sale și ale liderilor partidului, Primăria Motru a primit bani, pe final de an, pentru buna funcționare.


1 Comentariu pentru “Jianu și Morega, CONTRE pe ”AJUTORUL” primit de la GUVERN. ”Un speculant!”, ”Un incompetent!””

  1. NU VA MAI CERTATI FRATILOR PUNETI MANA SI VA INTELEGETI SI FACETI CEVA PENTRU ORASUL MOTRU SANTETI LOCUITORI AL ACESTUI ORAS LASATI CONTRELE SI BARFELE SI UNUL SI ALTU

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici