Bâldea, atac DUR la Mischie: Și-a pierdut caracterul! I-a luat mințile scaunul de primar!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Florin Cârciumaru a fost deranjat de plecarea primarului din Telești la ALDE. La Interviurile Infinit FM, președintele PSD Gorj i-a transmis lui Ion Mischie să fie atent că legea trebuie respectată dar și că n-ar fi avut nicio șansă în 2017, fără sprijinul fostului primar Romulus Bâldea, care și-a pierdut mandatul după ce a fost declarat incompatibil.

Cârciumaru i-a amintit lui Mischie c-a promis că va candida doar pentru acest mandat, urmând ca-n 2020 să facă rocada cu Bâldea.

Romulus Bâldea îl critică dur pe Ion Mischie. Susține că primarul din Telești și-ar fi schimbat atitudinea la scurt timp după victoria din alegerile parțiale.

Bâldea afirmă că Mischie n-ar avea alte nemulțumiri decât o grandomanie, faptul că ”s-a îndrăgostit de funcția de primar”. Planul de a trece la ALDE ar fi fost pus la cale cu mult timp în urmă.

PSD are majoritate în Consiliul Local Telești. Bâldea să asigurări că partidul său  nu va bloca proiectele importante pentru localitate. Fostul edil se va confrunta cu ex-protejatul său, pe care-l consideră acum ”un om de nimic”, în localele din 2020.

Ion Mischie nu vrea să intre în conflict public cu Bâldea. Edilul din Telești spune că tocmai atitudinea acestuia la adresa sa l-a determinat să plece la ALDE.


2 Comentarii pentru “Bâldea, atac DUR la Mischie: Și-a pierdut caracterul! I-a luat mințile scaunul de primar!”

  1. Baldea vobeste de caracter?! Nu-l vor mai vota oamenii pe Baldea, exclus asa ceva! Baldeanu are caracter, nu este om, nu a facut decat interesele lui, sa ia terenurile abuziv din comuna Telesti si sa le puna pe numele soacrei lui, socrului si amantei lui. Are apartamente trecute pe numele copilului de 1 an, are apartament in Constanta si terenuri trecute pe numele celuilalt copil din prima casatorie in varsta de 23 ani, de unde a avut bani sa cumpere atatea bunuri, de unde are o TARLA de terenuri. A luat cat a vazut cu ochii. Sa-i fie rusine. FELICITARI DOMNUL MISCHIE, SUNTETI UN ADEVARAT PRIMAR, CHIAR AVETI CARACTER, SUNTETI OM. COMUNA TELESTI VA IUBESTE DOMNUL MISCHIE! FARA FRICA, ININTEEEE! VA SUSTINEM

  2. Problema lui Baldea este ca ii spunea domnului Mischie sa faca numai nereguli. Baldea, recent a “cumparat” un teren de la o anumita persoana, doar cu proces verbal de punere în posesie. Un teren se poate cumpara doar dacă are Titlu de Proprietate, unde a respectat legea Baldea. Baldea este om fara caracter, are în consiliu un rom cu fost penal, este legal? Nu ! Nu este legal. Domnul Baldea , nu va mai ofticati ca l vrea comuna pe Mischie! Lăsați prostiile si nu va mai băgați peste domnul primar Mischie, dansul stie sa si faca treaba, dar încercați să l împiedicați. Sa va fie rusine Baldea! Rusineee

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici