Revoltați de CIRCUL din Camera Deputaților. Geogia: O rușine!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primarii Geogia și Slivilescu critică în termen duri scandalul, de miercuri, din Camera Deputaților. ”A fost un circ” consideră cei doi edili.

Profitând de faptul că PSD și ALDE au pierdut majoritatea, PNL a cerut, de la început, revocarea atât a lui Liviu Dragnea, din funcția de președinte, cât și a lui Florin Iordache, din cea de vicepreședinte. Iordache, cel care conducea ședința, a refuzat să supună la vot propunerile PNL pe motiv că sunt neregulamentare. La un moment dat, la tribună a venit vicepreședintele Camerei Deputaților care a susținut că preia conducerea ședinței și a supus la vot toate solicitările opoziției, deși avea microfonul tăiat.

Pe Victor Geogia l-au revoltat cele întâmplate. Crede că se impune ”o remaniere din temelii a clasei politice” și cere creșterea pragului electoral la 10-15%.

Marian Slivilescu, primarul din Tismana, nu crede că o eventuală moțiune de cenzură ar putea trece acum. În opinia sa, nu sunt întrunite toate condițiile, chiar dacă majoritatea PSD-ALDE pare tot mai fragilă.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici