PLANURILE primarului Marcel Romanescu pentru 2019

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

20 de troleibuze noi, 5 cartiere ce “vor arăta impecabil” și studiu pentru fluidizarea traficului în Târgu-Jiu- asta promite primarul Marcel Romanescu pentru anul 2019.

În emisiunea Interviurile Infinit FM, edilul s-a lăudat din nou cu cea mai importantă veste pe care a primit-o în acest an: finanțarea unui proiect în valoare de 12 milioane de euro, care va înnoi jumătate din parcul auto al societății Transloc. Romanescu a precizat că proiectul a fost depus pe mandatul său, mai exact în această vară.

Primarul Târgu-Jiului a explicat ce obiective are pentru 2019. Exceptând finalizarea stadionului municipal, cartierele Griviței, A.I. Cuza, Gheorghe Bărboi, Olari, Teilor și Microcolonie vor fi amenajate, urmând să fie adus inclusiv mobilier stradal.

Marcel Romanescu susține că, în acest an, atenția sa a fost îndreptată către atragerea de fonduri europene, fiind depuse proiecte de 60 de milioane de euro.

Edilul din Târgu-Jiu a mai anunțat și că urmează să fie realizat un studiu pentru fluidizarea traficului în municipiu. În plus, este în lucru Planul Urbanistic General care ar urma să fie depus al Ministerul Dezvoltării în 6 luni.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici