Meghan Markle are mari remuşcări, fiindcă tatăl ei e pe moarte

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Meghan Markle are mari remuşcări pentru că s-a purtat urât cu tatăl ei, Thomas Markle. Acesta are grave probleme de sănătate care îi pot pricinui moartea.

Meghan Markle (37 de ani) are mari remuşcări, fiindcă Thomas Markle (74 de ani), e pe moarte, susţine revista „Woman”. Ar putea să fie ultimul lui Crăciun. În afara certurilor pe care le-ar fi avut cu cumnata sa, Kate Middleton (36 de ani), Meghan suferă pentru că s-a îndepărtat de tatăl ei. Soţia prinţului Harry (34 de ani) este foarte îngrijorată de soarta părintelui său. Thomas Markle este slăbit din cauza problemelor cardiace, însă fiica sa nu poate să-l vadă de sărbători.

Meghan Markle va petrece Crăciunul la Sandringham, unde a fost invitată împreună cu mama ei, Doria. Potrivit “Ici Paris”, ducesa de Sussex ar putea moşteni de la tatăl ei o teribilă maladie, cu origini genetice, care îi afectează pe 40% dintre americani. Ea ia precauţiuni serioase pentru ca acest lucru să nu se întâmple. Este vorba de obezitate, care este la originea problemelor cardiace ale lui Thomas Markle.

Pe lângă supărarea cauzată de problemele tatălui, Meghan Markle suferă pentru că a căzut în dizgraţie. Nu mai este simpatizată la fel de mult precum era la început. Ea a căzut în dizgraţie pe motiv că ar fi arogantă şi nu promovează numai produsele britanice. Asistenta personală a părăsit-o după numai şase luni.

Soţia prinţului Harry (34 de ani) este despotică şi arogantă cu angajaţii de la Palatul Kensington. Ducesa de Sussex rămâne americancă în privinţa gusturilor şi a stilului. În primul ei turneu regal a purtat 25 de ţinute străine şi numai 17 britanice. Nu s-a abţinut să poarte blugi şi bijuterii tradiţionale maori. Toate mărcile pe care le-a purtat s-au vândut apoi ca pâinea caldă.

A avut şi alte momente de rebeliune. A purtat încălţăminte cu talpă lată, pe care Regina Elisabeta a II-a nu le suportă, şi genţi de umăr, în loc de poşetă, încălcând protocolul regal. Meghan Markle a căzut în dizgraţie fiindcă a preferat pantofii fără toc şi chiar a mers cu picioarele goale, ceea ce nu se obişnuieşte în cazul femeilor din familia regală. Însă cel mai mult deranjează atitudinea ei generală. A şocat faptul că asistenta ei a demisionat după doar 6 luni, deşi un astfel de post e mult râvnit.

Se spune că ar fi avut şi o dispută cu Regina Elisabeta a II-a, care a sfătuit-o să nu aleagă o anumită diademă la nuntă, iar Meghan ar fi fost obligată să cedeze. De asemenea, presa a aflat că într-una din zile prinţul Harry a explodat, strigând pe culoarele palatului : ”Ce vrea Meghan, Meghan obţine ”.  (click.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici