Grivei, reacție DURĂ la declarațiile lui Romanescu. ”Tatăl lui Bunoiu, un comunist notoriu”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gheorghe Grivei explodează după atacurile lansate, miercuri, de Marcel Romanescu la Interviurile Infinit FM. Într-o replică acordată postului nostru de radio, vicepreședintele liberal îl acuză pe primarul Târgu-Jiului că face jocuri murdare pentru a-și menține fratele, pe George Romanescu, în fruntea ITM Gorj. Grivei mai spune că tatăl lui Mădălin Bunoiu, prorectorul Universității de Vest Timișoara pe care Marcel Romanescu și-l dorește pe lista pentru europarlamentare, a fost ”un comunist notoriu”.

Șefii PNL Gorj par să fi luat foc după ce Marcel Romanescu a declarat, la Interviurile Infinit FM, că, pentru el, subiectul  plasării unui gorjean pe lista pentru europarlamentare, nu s-a încheiat.

Primarul liberal al Târgu-Jiului i-a transmis liderului de la centru, Ludovic Orban, că nu va sta cu capul plecat în fața sa.

Romanescu a trimis săgeți către vicepreședinții de la județ, Gheorghe Pecingină și Gheorghe Grivei. Despre primul a spus că a schimbat ”în ritm alert” partidele, despre cel de-al doilea că este unchiul lui Dan Vâlceanu.

Gheorghe Pecingină numește ”glumițe” și ”cancanuri din antreul partidelor” afirmațiile lui Marcel Romanescu.

Gheorghe Grivei se dezlănțuie la adresa lui Marcel Romanescu. Pentru că i-a fost aruncată în față relația de rudenie cu liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, vicepreședintele liberal îi amintește edilului din Târgu-Jiu că are fratele în fruntea Inspectoratului de Muncă Gorj.

Grivei pune o parte din vină pentru ceea ce numește ”țigănia din Consiliul Local Târgu-Jiu” și pe seama primarului Romanescu. În plus, îi amintește de sprijinul pe care i l-a acordat în campania electorală de anul trecut.

Cât despre ”capul plecat”, Grivei zice că nici el nu va avea o astfel de atitudine în fața primarului Târgu-Jiului. Vicepreședintele liberal sare și la gâtul lui Mădălin Bunoiu, despre al cărui tată spune c-a fost ”un comunist notoriu”.

Sub pretextul că oamenii îl întreabă pe stradă, Grivei îi reproșează lui Romanescu și discuțiile purtate, în ultimele luni, cu lideri PSD și ALDE.


7 Comentarii pentru “Grivei, reacție DURĂ la declarațiile lui Romanescu. ”Tatăl lui Bunoiu, un comunist notoriu””

  1. HAM …HAM….LATRA …DAR SI MAI VAITA …VAI EL NU A FOST COMUNIST ??? ,POATE A FOST PUSCARIAS ???

  2. Cutu, cutu, na Grivei , mamaliga daca vrei .Pai tu vorbesti de comunisti ? Pai pe tine nu Partidul Comunist te a facut subinginer analfabet ? Pai tac’tu nu a fost comunist , frate tu popa n a fost comunist si ciripel la Secu ? Tot neamul tau a fost neam de comunisti iar acum dupa ce ai vandut PNL ul pesedistilor ( tot comunisti si ei ) te dai fata mare liberala cu urechile facute ciur ? Adevaratii liberali stii unde sunt , nu mai cutulache? In ALDE Gorj .

  3. Dl Grivei este un demn urmas al comunistilor .

  4. Un ,,derbedeu ” care se crede politician.Dute acasa latrau ca aduci prejudicii atit PNL-ului cit si lui nepotului Vilceanu .

    • De parca nepotu e mai bun , amandoi sunt comunisti din PSD refugiati politic in PNL via PDL . Dupa ce ca au taiat pensiile si salariile cand erau la PDL acum narodanii astia ne dau lectii de administratie. Niste latrai .

  5. Un fost coleg subinginer

    Cum tov.Grivei.a fost subinginer ???? ,ca el spunea tuturor ca are super studii si ca vrea Director in Minerit .E poate sint mai buni ,,burghezi ” de dupa ‘ 89 ,ca o fi cumparat vreun carton tip diploma pe studii superioare. Vai ce demagog si mincinos esti tov.Ham …Ham…

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici