Liberalii lucrează la proiectul ZONEI METROPOLITANE

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Liberalii gorjeni lucrează la un proiect de realizare a unei zone metropolitane, la Târgu-Jiu.

Conform prim-vicepreședintelui organizației municipale, Eduard Berca, proiectul presupune asocierea a 10 primării și a Consiliului Județean Gorj în cadrul unei asociații denumite ”Jiul de Sus”. Obiectivele prioritare ale noii structuri vor fi transportul și infrastructura. Proiectul de hotărâre le-ar putea fi propus, în ianuarie, consilierilor municipali.

PNL Gorj a prezentat proiectul de realizare a unei zone metropolitane și-n septembrie 2016. Localitățile Târgu-Jiu, Bumbești-Jiu, Stănești, Turcinești, Bălănești, Scoarța, Dănești, Drăguțești, Bălești și Lelești făceau, atunci, parte din proiect.

Primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, consideră că se impune o discuție mai aplicată cu ceilalți edili care vor participa la asociere.


3 Comentarii pentru “Liberalii lucrează la proiectul ZONEI METROPOLITANE”

  1. Ce drac’ sa faca ,, liberalii,, astia parati ? De fapt jumatate din ei sunt fosti pedelisti in piei de lup iar cei de la varful org. jud. sunt pesedisti infiltrati in PNL pentru al distruge din interior . Pe cat de gretosi sunt pesedistii pe atat de oribili , nepriceputi si meschini sunt cei care conduc PNL Gorj . O famiglie organizata pe structuri mafiote .Deja inclin sa cred ca liberalii au ramas totusi doar in ALDE .

  2. Nea’ Bobarule , parcurge mailul doar pe diagonala ca doar asa vad prostovanii astia care au confiscat PNL ul Gorj ,,,,,doar pe diagonala .

  3. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici