GLUMA lui Prunariu: ALDE- pechinez, PSD- ciobănesc mioritic

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”E greu să te pui cu un ciobănesc mioritic atunci când ești un pechinez”- poziție surprinzătoare a vicepreședintelui PSD Gorj, Mihai Prunariu.

Social-democratul a reacționat în urma atacurilor lansate, în ultima vreme, la Gorj, de partenerii de alianță. Pe pagina de socializare, Prunariu a postat două fotografii, una cu un pechinez, alta cu un ciobănesc mioritic, pe prima scrie ALDE Gorj iar  pe cea de-a doua, evident, PSD Gorj.

Mihai Prunariu a precizat că a simțit nevoia să vină cu o reacție la atacurile lansate de ALDE. Gluma cu căței ar avea, în opinia sa, menirea de a mai detensiona relația dintre cele două partide.

Vicepreședintele PSD le-a cerut celor de la ALDE să înțeleagă că este necesară colaborarea, dar ”păstrând proporțiile” date de voturile obținute de cele două partide în alegeri.

Prunariu a sărit și la gâtul liderului interimar al ALDE Gorj, Ion Iordache, pe care l-a acuzat că pozează în ”Mesia politicii gorjene”.


1 Comentariu pentru “GLUMA lui Prunariu: ALDE- pechinez, PSD- ciobănesc mioritic”

  1. Nu vorbeste Prunariu , vorbeste zeama de pruna din capul sau . El stie doar Dan Diaconescu Direct , atat a invatat de la defunctul Partid al Poporului . Ce drac’ cauta traseistul asta in PSD ? Intreb si eu pentru un prieten , pentru Caragea .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici