David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin – Say My Name

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

David Guetta a lansat recent un nou single tropical, “Say My Name”. Piesa este o colaborare cu Bebe Rexha şi J. Balvin, iar videoclipul său oficial face abuz de nuanţe neon şi fosforescenţă.

Aceasta este o piesă de club foarte catchy, care reuşeşte performanţa să nu vireze spre reggaeton, deşi tentaţia e mare, cu J Balvin în featuring. Regia clipului îi aparţine lui Hannah Lux Davis, care a mai colaborat cu Guetta la videoclipul “Don’t Leave Me Alone”, dar şi la “Hey Mama”. A lucrat şi cu Ariana Grande, Halsey, Demi Lovato şi Lil Wayne.

“Say My Name” a primit deja câteva reprezentaţii, fiind cântată live la LOS40 Music Awards în Spania, dar şi la NRJ Music Awards în Franţa.

A strâns 75 de milioane de stream-uri şi 48 de milioane de vizualizări pentru lyric video. DJ-ul francez lansa albumul “7″ în septembrie, al şaptelea său LP şi primul de la “Listen”, din 2014. Este un disc dublu, plin de colaborări cu artişti precum Nicki Minaj, Jason Derulo, Willy William, G-Eazy, Charli XCX şi Lil Uzi Vert.

David Guetta a mixat în România la UNTOLD Festival 2015, fiind apoi cap de afiş la festivalul Timeshift în 2017, la Bucureşti.

1 Comentariu pentru “David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin – Say My Name”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici