Cine vrea casa cu 35 de camere a fostului primar din Panciu? Este scoasă la licitație

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cine vrea o casă cu 35 de camere? Acum 20 de ani, Fănică Panciu era primar în oraşul cu acelaşi nume, Panciu (judeţul Vrancea). Era faimos în oraş pentru vila impresionantă pe care şi-o construise, cu 35 de camere. Acum, băncile o vând la licitație.

Fostul primar din orașul Panciu, Fănică Panciu, a ajuns la ananghie şi este executat de un executor judecătoresc, după ce nu şi-a plătit datorile către bancă, scrie adevarul.ro.

Acum 20 de ani, Fănică Panciu era primar în oraşul cu același nume. Edilul era faimos în oraş pentru vila impresionantă pe care şi-o construise, cu 35 de camere, un fel de mausoleu, cum îi spuneau localnicii. Membru al Partidului Democrat de la acea vreme, Fănică Panciu nu a rezistat decât un singur mandat în fruntea oraşului, în perioada 1996-2000, apoi a mai prins un mandat de consilier local.

În 2004, Fănică Panciu a primit o condamnare cu suspendare pentru abuz contra intereselor publice şi fals în înscrisuri oficiale, fapte întâmplate în perioada când era primar.

Fostul primar Fănică Panciu are acum probleme cu băncile. El a contractat un credit ipotecar în anul 2014 şi acum are de rambursat băncii suma de 859.674 de lei. Banca a angajat un executor judecătoresc, iar acesta i-a scos la mezat casa pe care o pusese gaj la bancă.

Casa este construită în regim subsol, parter, patru etaje şi mansardă şi are nu mai puţin de 35 de camere. Dintre acestea, doar opt sunt băi şi grupuri sanitare, dar locuința mai are şi anexe gospodăreşti. Casa mai are piscină și un teren în suprafaţă de peste 1.300 mp. Licitaţia organizată de un executor din Brăila va avea loc pe data de 12 decembrie, iar imobilul a fost evaluat de un expert la valoarea de 727.000 de lei, adică mai puţin cu 150.000 de lei decât datoria către bancă. (click.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici