Revista presei locale

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pandurul: Boza, despre intrarea în politică: Niciodată să nu spui niciodată. Sorin Boza şi-a nuanţat declaraţiile privind o eventuală intrare pe scena politică. Managerul Complexului Energetic Oltenia exclude să intre în vreun partid până în 2020, dar apoi nu elimină acest scenariu. Întrebat dacă se gândeşte să se înscrie în vreun partid, Sorin Boza a declarat că este împiedicat acum de contractul de mandat pe care îl are în fruntea CE Oltenia. „Am contract de mandat în care sunt obligat să nu am apartenenţă la vreun partid. Nu ştiu ce va fi după ce nu voi mai avea contract. Vom vedea. Dar de astăzi până în toamna anului 2020, eu am contract de mandat. Nu am făcut politică, dar nu se ştie în viaţă. Niciodată să nu spui niciodată”, a spus Boza, la o emisiune TV.

Ovidiu Ilie rămâne adjunct la ITM Gorj. Curtea de Apel Craiova a respins o contestaţie pe care Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a depus-o la o sentinţă a Tribunalului Gorj prin care instituţia contesta suspendarea unui ordin în baza căruia, în luna mai, fusese îndepărtat din funcţie adjunctul Ovidiu Liviu Ilie. ITM Gorj a pierdut lupta pe toate fronturile, în condițiile în care și Curtea Constituţională a suspendat aplicarea unor modificări legislative în baza cărora erau evaluaţi funcţionarii publici. Ilie a fost catalogat, în documentele depuse de ITM Gorj la instanţă, inclusiv drept o persoană care nu e competentă să ocupe postul pentru care primeşte o remuneraţie brută de circa 8.500 de lei, dar acest lucru nu i-a convins pe judecători.

Gorjeanul: Secretarul de stat Vișan: Iarna găsește CEO cu stocurile pline. Doru Vișan, secretar de stat în Ministerul Energiei, a dat asigurări, cu câteva zile în urmă, că stocurile CE Oltenia sunt pline, estimând o creștere a consumului de energie, în această iarnă,  cu 2% faţă de sezonul rece precedent. ”Pe cărbune ne confruntăm cu mai multe dificultăţi. Prima este în zona Complexului Energetic Oltenia. S-a reuşit promovarea a două acte normative pentru Roşia şi Jilţ, cu efecte undeva la 4-5 luni de acum înainte. Pregătirea Programului de iarnă 2018-2019 s-a făcut pe capacităţile existente, pe prelungirea programului de lucru. Obligaţia de 800.000 de tone este realizată şi dezideratul nostru este de 1,2 milioane de tone, la nivelul anului trecut. Am activat depozitul Roşia, vom avea capacităţi de funcţionare la Rovinari – două, una la Turceni şi una la Craiova. Toate capacităţile sunt disponibile la această societate mare pentru perioada de iarnă, în funcţie de solicitări”, a precizat Vişan, potrivit capital.ro.

Gorj Domino: 10 șefi de servicii din primăria municipiului, la cursuri gratuite de perfecționare la Călimănești! Pe fonduri europene, 450.000 de lei, zece salariați ai Primăriei Motru, în marea lor majoritate șefi de servicii, se află de luni în stațiunea Călimănești din Vâlcea. Cei zece vor sta la stațiune, gratuit, timp de cinci zile. După acest curs, urmează un altul și pentru consilierii locali, la un hotel de la Băile Felix.

Impact în Gorj: Planul Urbanistic General al municipiului Târgu-Jiu a fost realizat. Profesorul Vasile Meiță, cadru universitar la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti și doctor în arhitectură, care se ocupă de întocmirea PUG-ului, va avea mâine o întâlnire cu șefii din Primăria Târgu-Jiu. „A mai fost acum o lună prezent și ne vom întâlni pentru a clarifica unele aspecte. Trebuie dată o hotărâre de Consiliu Local, obținute autorizațiile necesare, după care planul va fi înaintat către Ministerul Dezvoltării. Planul este realizat, dar urmează formalitățile pentru aprobarea sa“, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici