Componența comisiei de disciplină, pusă la îndoială. ”Cum să ancheteze șefi de serviciu un director executiv?”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Cum adică îi cereți demisia lui Marian Rotaru când acum este spălat și apretat de comisia de disciplină?” l-a întrebat, la Interviurile Infinit FM, Viorel Petcu pe Mihai Paraschiv.

Cei doi consilieri municipali, de la PSD respectiv PNL, s-au contrat pe tema directorului Direcției de Patrimoniu, din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, implicat în ultima vreme, în tot felul de scandaluri, de la cel al pedichiurii până la acuzațiile aduse de unii dintre salariați.

Între timp, s-a discutat și despre o posibilă candidatură a lui Marian Rotaru la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Social-democratul Petcu a pus la îndoială componența comisiei de disciplină din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, afirmând că actualii membri, care sunt șefi de servicii, nu pot ancheta un director executiv, așa cum este Marian Rotaru.


2 Comentarii pentru “Componența comisiei de disciplină, pusă la îndoială. ”Cum să ancheteze șefi de serviciu un director executiv?””

  1. U n gorjean

    PETCU SA O LASE MAI MOALE CA A ,,FURAT ” SI EL DESTUL DIN PATRIMONIU PRIMARIEI .

  2. Uun pesedist citit

    Petcu nu stie legii ,nu stie cum suna legea pentru constituirea comisiilor de diciplina ,el stie doar sa jongleze cu patrimoniul primariei .Rusine tu care ai matrapaslicuri cu gasca mafiota ,mai ai curajul sa trimbitezi ??? Poate va veni ziua cind organele vor face lumina si in afacerile acestui individ in raport cu Primaria Tg. Jiu si altele… ,vorba proverbului ; ,,sarpele cind nu are ce lucra iese in drumul mare “…

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici