Rotaru vrea să candideze în 2020? REACȚII

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Anunț-ȘOC apărut, în weekend, pe pagina de socializare a lui Marian Rotaru! Directorul supranumit ”Pedichiură” și-a anunțat decizia de a candida din partea ALDE, în 2020, la Primăria Târgu-Jiu. În presa locală a apărut informația că Rotaru nu și-ar fi asumat postarea de pe facebook și că altcineva i-ar fi scris mesajul de pe contul personal. Conducerea ALDE Gorj a negat vehement că-l va susține pe Rotaru, în municipiu, în 2020.

În postarea de pe facebook-ul lui Marian Rotaru, se menționează că acesta ar fi purtat, săptămâna trecută, o discuție cu vicepreședintele ALDE, Ion Iordache, în urmă căreia a luat decizia unei candidaturi la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Iordache afirmă, însă, că n-a avut nicio convorbire recentă, pe această temă, cu Marian Rotaru. În plus, liderul ALDE exclude o astfel de variantă pentru următoarele alegeri locale.

Primarul Marcel Romanescu nu a dorit să comenteze prea mult pe tema unei posibile candidaturi a subalternului său de la Patrimoniu.

Leonida Belgher îi ia apărarea lui Marian Rotaru. Consilierul PMP zice că șeful de la Patrimoniu a ajuns în situația de a fi pus la zid de o țară întreagă, în scandalul ”Pedichiura”, pentru că ar fi tăiat niște ”conducte de bani”, în instituția pe care o conduce.

În opinia lui Ion Fugaru, Marian Rotaru nu mai are nicio valoare electorală. Prin urmare, exclude o nouă posibilă candidatură a fostului primar de la Lelești, la Târgu-Jiu, în 2020.

Viorel Caragea comentează că interesul actualului primar al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, ar fi acela de a avea cât mai mulți contracandidați, în 2020, pentru a rupe din voturile următorului clasat.

Nicolae Ivan, directorul redacției Sabotorii Gorjului, comentează că Marian Rotaru i-a mai păcălit o dată pe târgujieni, în 2016, când a candidat la primărie și a ieșit al doilea pentru ca, ulterior, să bată palma cu Florin Cârciumaru.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici