Mandinga – Soy de Cuba

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mandinga lansează „Soy de Cuba”, o piesă cu un sound surprinzător, însoțită de un videoclip hot, filmat pe străzile pline de culoare ale Cubei.

Piesa este compusă de Barbara Isasi, Alex Antonescu, Cătălin Tamazlicaru, Alexander Himely, Damian Salazar și produs de Nomad Music.

„«Soy de Cuba» e o piesă foarte diferită față de ce am lansat până acum și am pus cu toții suflet în acest project. Îmi place foarte mult că piesă începe cu un mood de trap urban și reușește să se combine pe parcurs cu vibe-ul latino. Mulțumesc producătorilor de la Nomad Music, regizorului și echipei lui și mulțumesc Cat Music, care ne ajută să ajungem cât mai departe prin muzică noastra. Sperăm foarte mult să vă placă ce a ieșit. Chiar dacă vremea nu mai e atât de prietenoasă, noi vă aducem căldură, cu un vibe fresh și hot”, mărturisește Barbara Isasi.

Solisa trupei a fost foarte încântată și uimită în același timp de frumusețile Cubei. „Pentru mine a fost șocant faptul că am mers în Cuba să filmăm. Deși tatăl meu e cubanez, eu nu eram familiarizată cu locul”, adaugă aceasta. Filmările au durat 3 zile, iar videoclipul a fost regizat de către Alex Volintiru.

“Soy de Cuba” este cea de-a patra piesă pe care trupa o cânta alături de Barbara Isasi. Din 2016, Mandinga o are ca solistă pe frumoasă artista, tânăra talentată care în 2013 a participat la “Vocea Spaniei”, în 2016 la “Vocea României”, iar acum la „Te cunosc de undeva”.

Trupa Mandinga a cântat în deschiderea lui Maluma, în cadrul festivalului El Carrusel din vara anului 2018.

1 Comentariu pentru “Mandinga – Soy de Cuba”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici