Jennifer Lopez & Bad Bunny – Te Guste

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jennifer Lopez lansează prima sa piesă trap alături de cântărețul puerto rican Bad Bunny. Noul single al celor doi se numește ”Te Guste” și vine împreună cu un videoclip ce ne reamintește cât de bine arată ”Jenny from the block” la cei 49 de ani ai săi.

După colaborarea de succes cu Drake pentru piesa “MIA”, și melodia “I Like It”, ajunsă pe prima poziție în topul din SUA grație colaborării cu Cardi B, Bad Bunny își adaugă în portofoliu încă un nume sonor. Cântărețul originar din Puerto Rico a înregistrat împreună cu Jennifer Lopez piesa ”Te Guste”, al cărei sound marchează o premieră în cariera artistei. O auzim pe J. Lo cântând pentru prima oară pe un beat de trap, un stil muzical ce trece treptat din underground în comercial.

Bad Bunny, pe numele real Benito Antonio Martínez, a devenit cunoscut odată cu lansarea piesei “Soy Peor”. Artistul abordează stilurile latin trap și reggaeton, apreciind într-un interviu pentru revista Rolling Stone că muzica pe care o face este noul sound care va acapara comercialul.

“În momentul de față, dacă te uiți la muzica din SUA, trap-ul este pop. Facem muzica pe care ne-o cere publicul. E vorba doar despre acceptarea realității”, a declarat Bad Bunny.

Jennifer Lopez s-a menținut în atenția publicului cu piese ca “Dinero” și “Ni Tú Ni Yo”. Anul acesta, artista a primit din partea MTV cel mai prestigios premiu al galei VMA (Video Music Awards) -  trofeul Michael Jackson Video Vanguard Award.

1 Comentariu pentru “Jennifer Lopez & Bad Bunny – Te Guste”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici