Sore feat. Seredinschi – Praf de stele

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sore și Seredinschi aruncă cu “Praf de stele”, un single cu videoclip, care ne face să ne reamintim de magia copilăriei.

“Am scris ”Praf de stele” pentru că îmi doresc ca tot ceea ce trăiesc să nu se schimbe. Mi-am adus aminte de copilărie, când mă prefăceam că fac magie, aruncând cu bucățele de hârtie… așa văzusem în filme. De aici a pornit inspirația: să îngheț timpul, sentimentele și trăirile printr-o piesă magică” spune Sore.

”Piesa ”Praf de stele” are un concept inedit, creat de Sore, mă bucur mult că am participat. Lucrurile s-au întâmplat foarte rapid, spontan, a fost o zi obișnuită la studio, la HaHaHa Production, care s-a transformat într-o sesiune cu Sore. Șerban Cazan, producătorul piesei, mi-a arătat instrumentalul, mi s-a părut foarte cool și de acolo… magie”, adaugă Seredinschi.

Sore spune că îi place foarte mult timbrul vocal al lui Seredinschi și alegerea lui ca partener pentru aceasta piesă nouă i s-a părut una firească: “Cred că este un artist valoros din noul val și mă bucur să fiu prima lui parteneră de duet”.

Conceptul clipulului îi aparține lui Sore, iar regia este semnată de Isabela Szanto.

Sore a lansat hituri ca “Inima”, “Different”, “Dor să-ți fie dor”, “Când vremea e rea”, “Dintr-o mie de femei”, “Sarută-mă și taci”, cu primele locuri în topurile muzicale și milioane de vizualizări pe YouTube.

1 Comentariu pentru “Sore feat. Seredinschi – Praf de stele”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici