Glorie și decădere: Proconsul se promovează ca trupă care cântă la nunți. Și-a luat stand la un târg de mirese!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

După 20 de ani de bifat succese, lansat hituri și concertat pe scene importante, Proconsul coboară ștacheta și se promovează ca trupă de nunți. E prima formație consacrată care va avea un stand la un târg de profil.

În mod uluitor, prima trupă din România care a câștigat „Cerbul de Aur” atacă o zonă până acum străină ea: cea a nunților. Formația care odinioară lansa succes după succes încearcă acum să se impună pe nișa petrecerilor de familie, iar pentru asta, și-a rezervat un stand la cel mai mare târg de mirese al sfârșitului de an.

Timp de trei zile, la Romexpo, rockerii vor fi prezenți printre expozanți și grupurile muzicale specializate în repertorii clasice precum „Ia-ți, mireasă, ziua bună!” ori „Dansul pinguinului”, încercând să convingă organizatorii de evenimente de profil că sunt o alegere potrivită pentru nunți.

Cu siguranță, din repertoriul  formației pop-rock, care la anul împlinește 20 de ani de activitate, vor lipsi refrene care nu sunt pe placul mirilor, precum „Toate sunt frumoase, toate mă vrăjesc” ori „De la ruși vine fata/ Am să-mi iau un pandativ/ Un lanț cu prezervativ”, dar oferta lor e plină ochi de balade de dragoste.

Industria nunților le face cu ochiul multor grupuri consacrate, chiar dacă muzicienii se feresc să promoveze pe față afinitatea lor pentru acest gen de spectacole – evoluții printre mese, între porțiile de sarmale și pește. Pentru onorariile corecte, acceptă să cânte la astfel de petreceri inclusiv Holograf, Direcția 5, Delia, Loredana sau Smiley. (libertatea.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici