Actriţa Emma Thompson a fost distinsă cu titlul de Dame a Imperiului Britanic

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Actriţa britanică Emma Thompson a primit miercuri din partea prinţului William titlul de Dame a Imperiului Britanic – echivalentul feminin pentru titlul de Cavaler – o distincţie acordată în iunie de regina Elisabeta a II-a, relatează EFE.

Actriţa, în vârstă de 59 de ani, a primit acest titlu onorific într-o ceremonie desfăşurată, miercuri, la Palatul Buckingham şi a recunoscut că i-a scăpat “un zâmbet disimulat” la adresa prinţului William, pe care îl cunoaşte de când era copil.

“Îl îndrăgesc pe prinţ, îl cunosc de când era mic şi ne-am zâmbit unul celuilalt”, a spus actriţa.

Pe de altă parte, Emma Thompson a povestit că l-a întrebat pe cel de-al doilea moştenitor la tronul britanic dacă poate să-l sărute atunci când îi oferă decoraţia, dar că prinţul a refuzat-o politicos deoarece “nu face parte din protocol”.

Actriţa a purtat la ceremonie un costum pantalon verde închis, creaţie a designerului britanic Stella McCartney, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi albi de sport.

Prin acest titlu, Emma Thompson completează lunga listă de distincţii primite de-a lungul carierei sale de actriţă, care include două premii Oscar, două Bafta, două Globuri de Aur şi un premiu Emmy. (agerpres.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici