Marius Mănescu bănuiește c-a deranjat în Comisia Județeană de Retrocedare a Terenurilor. ”Cred că înlocuirea a fost POLITICĂ”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marius Mănescu consideră c-a fost demis POLITIC din fruntea Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj, poziție pe care a ocupat-o vreme de 12 ani.

Supărarea sa este că niciunul dintre șefii PSD sau ai județului nu l-a chemat, mai întâi, la o discuție.

Într-un interviu pentru Radio Infinit, Mănescu reafirmă că nu cunoaște motivele care au dus la înlocuirea sa din funcție, de la 1 noiembrie, cu Dorel Zgripcea, fratele ginerelui omului de afaceri Nicolae Sarcină.

Deși nu i s-a reproșat nimic pe parte profesională, Mănescu declară că este posibil ca activitatea sa din cadrul Comisiei Județene de Retrocedare a Terenurilor să fi deranjat pe cineva. Fostul șef de la Cadastru ar fi vrut să aibă șansa unei discuții, înaintea demiterii.


1 Comentariu pentru “Marius Mănescu bănuiește c-a deranjat în Comisia Județeană de Retrocedare a Terenurilor. ”Cred că înlocuirea a fost POLITICĂ””

  1. Manescu devenise ptea arogant ,nu mai sta de vorba cu nimeni de parca era propietatea lui mostenita de la ma-sa si strabunicii . Ajunge acasa daca nu i-ti convine. ..

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici