Primarul Păiuși: Pesta porcină, O MARE PORCĂRIE. Toți românii s-au deșteptat, toți au PRO TV în casă

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deși autoritățile au intrat în alertă, în urma focarului apărut la Dolj, un primar din Gorj consideră că pesta porcină este ”o mare porcărie”.

”Ne-au prostit cu gripa aviară, acum vor să facă la fel! Asta este o colectivizare mascată” declară Robert Păiuși, edilul din Stejari.

Panica s-a instalat, însă, și-n Sudul județului Gorj, după ce, săptămâna aceasta, în satul Secu al comunei doljene Comănicea, a fost confirmat primul focar de pestă porcină. Păiuși vede, însă, scenarii necurate.

La Turburea focarul de pestă porcină de la Dolj a produs mare îngrijorare. Conform primarului Ion Bârcă, oamenii au și început să-și sacrifice porcii, de teamă că autoritățile ar putea veni să-i eutanasieze.

Prefectul Ciprian Florescu ține legătura cu primarii din Sudul județului, încercând să-i liniștească.

„Lucrurile sunt, deocamdată, sub control. Am luat măsuri din prima secundă a apariției pestei în județul Dolj” a transmis, vineri, reprezentantul guvernului în teritoriu.

Inspectorii sanitar-veterinari fac controale în trafic în zona de sud a Gorjului.

Șeful DSV, Nicolae Călescu, le atrage atenția gorjenilor că este periculos să cumpere porci din zonele în care au apărut focarele de pestă și face un apel la calm.


2 Comentarii pentru “Primarul Păiuși: Pesta porcină, O MARE PORCĂRIE. Toți românii s-au deșteptat, toți au PRO TV în casă”

  1. Mai prostovane de Paiusi , comunistii au ,, infaptuit,, colectivizarea intre anii 1959-1962 si nu intre ’47- ’50 dar tu esti prea prost ca sa stii de astea .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici