Primar: O eventuală intrare în insolvență a Aparegio ar fi un DEZASTRU pentru Gorj!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”O eventuală intrare în insolvență a Aparegio ar fi un dezastru pentru Gorj” spune primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, în condițiile în care au circulat informații, în ultima perioadă, că operatorul de apă și canal s-ar confrunta cu probleme financiare.

Edilul a afirmat, la Interviurile Infinit FM, că dacă s-ar ajunge la insolvență, situația ar deveni critică pentru primăriile care au beneficiat de fonduri europene pentru reabilitarea rețelelor de apă și canal. În plus, Aparegio nu ar mai putea accesa cele 180 de milioane de euro care bat la ușă, a mai spus Bobaru.

Primarul din Bumbești-Jiu a vorbit în emisiune și despre minusurile din activitatea Aparegio. În localitatea sa, ar fi foarte mulți consumatori care fură apă. La blocurile din Sadu, nu există contorizare individuală, așa că sunt restanțieri cu câte 120 de milioane de lei vechi.

Bobaru este nemulțumit de activitatea angajaților Aparegio din zona Bumbești-Jiu. Zice că unii dintre ei nici măcar n-ar fi abonați la operatorul de apă și canal.

”Prima măsură care trebuie luată este încasarea tuturor sumelor pentru care se prestează servicii, abia apoi să vorbești de creșterea tarifelor la apă și canal” a mai afirmat edilul.


1 Comentariu pentru “Primar: O eventuală intrare în insolvență a Aparegio ar fi un DEZASTRU pentru Gorj!”

 1. Zau domnule Bobaru ??? Pai nu tu ai fost unul din pricipalii “sforari” care pe mana cu juristul tau de la primarie si cu Gherghe (“marele” consilier PSD) ati aranjat ca prin intermediul ADIA sa scape Patrascoiu de fostii directori executivi ca sa poata “roade” linistit gramada de bani pe care a gasit-o la Aparegio ???
  Si pt sustinerea acordata lui Bartales,nu ti-a pus-o pe dna Raiosu in CA-ul de la Aparegio sa ia si ea o “amarata” de indemnizatie de vreo 3.500 lei pt o ora de sedinta pe luna??? Acum va lamentati ca Aparegio este “pe minus” ( adica pe pierdere de 10 luni de zile !!! ) ??? Pai “superspecialistii” din CA in frunte cu Angheloiu ( care si-a tras si o indemnizatie “speciala” / pe care si-a aprobat-o singur / de inca 3.500 lei – pt ca “prezideaza” sedintele AGA ) n-au vazut ce se intampla la Aparegio ???
  Credeati ca Aparegio este un sac fara fund de unde o sa puteti sa va umpleti buzunarele la nesfarsit ?
  Patrascoiu,salariu de 19.000 lei,membrii CA,indemnizatii uriase ( o mica spaga indirecta sa inchida ochii la devalizarea societatii ),sute de angajari (in special TESA),cheltuieli peste cheltuieli ( ca doar avea balta peste ) inclusiv ASIGURARE DE MALPRAXIS pt director si membrii CA (platita din banii societatii ) si….ce surpriza,s-au terminat banii !!!
  Stii domnule Bobaru ca Aparegio avea in conturi 180 miliarde lei vechi in noiembrie 2017 ???
  Unde sunt banii ???

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici