SCANDAL monstru în ALIANȚĂ. Iriza: Muncim pe la București ca să-l facem pe Iordache multimilionar! Iordache: Să-i fie rușine! A dat bani cu camătă

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Un nou scandal monstru în alianța PSD-ALDE, la Gorj. Iriza se leagă drumul Motru-Miculești acuzând că firma lui Iordache ”face lucrări în bătaie de joc”.  În replică, Iordache zice că Iriza n-a făcut nimic pentru Gorj și că ar fi dat bani cu camătă. Vicepreședintele ALDE îl acuză pe senatorul PSD că are ”o abordare nenorocită” care a distrus firmele din județ și îi transmite ”Să-i fie rușine!”.

Scandalul monstru PSD-ALDE, din ultima vreme de la Gorj, are legătură cu Complexul Energetic Oltenia, spun voci din mediul politic. ALDE ar urmări să demită întreg Directoratul companiei, în baza celebrului deja raport întocmit pe vremea fostului ministru al Energiei, Toma Petcu, în care s-ar menționa un prejudiciu de peste 40 de milioane de euro.

Culmea este că politicianul care făcea cel mai mare tam-tam pe acest raport, în vară, era chiar senatorul Scarlat Iriza, atunci membru ALDE. De când a trecut la PSD, Iriza nu mai vrea să vorbească despre document.

Scarlat Iriza pune tunurile pe Ion Iordache, pentru modul în care firma vicepreședintelui ALDE execută lucrările la drumul Miculești-Motru. Senatorul se laudă că, prin diverse modificări legislative, aduce bani Complexului Oltenia, bani care, apoi, s-ar cheltui în bătaie de joc.

Iriza a făcut fotografii la drumul reabilitat de Ydail. Zice că  responsabilii din CE Oltenia ar trebui să zică STOP lucrărilor.

”Nu muncim pe la București ca să aducem bani pentru CEO și să-l facem pe Iordache multimilionar!” comentează senatorul PSD.

Ion Iordache s-a supărat rău aflând ce-a spus Iriza. Îl acuză că face parte dintre oamenii care au distrus capitalul județului, având ”o abordare nenorocită de om de nimic”.

Iordache zice că firma Ydail are 500 de angajați și își plătește impozitele la stat, în vreme ce ”trântorii” mănâncă banii produși de mediul privat.

Vicepreședintele ALDE îl acuză pe senatorul PSD că n-a muncit toată viața și că ar fi dat bani cu camătă. Cât despre societatea Ydail, dă asigurări că execută lucrări de calitate și că problemele sunt remediate acolo unde apar.


1 Comentariu pentru “SCANDAL monstru în ALIANȚĂ. Iriza: Muncim pe la București ca să-l facem pe Iordache multimilionar! Iordache: Să-i fie rușine! A dat bani cu camătă”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici