Dima Trofim, despre participarea sa la „Ultimul Trib”: Unul dintre motive a fost să o pot ajuta pe sora mea bolnavă

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dima Trofim a povestit, pentru prima dată, care a fost unul dintre motivele pentru care a participat la “Ultimul Trib”.

„Unul dintre motivele pentru care am mers la ”Ultimul Trib” a fost să o pot ajuta pe sora mea, care era bolnavă. A fost ceva spontan și la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie așa, nu ne-am așteptat la așa ceva și nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Cu toată familia am o relație specială, dar sora mea mai mare a fost ca și mama mea dintotdeauna. Pot spune că am două mame, dar acum una este sus”, a povestit Dima Trofim, la „Prietenii de la 11”.

Dima a mai spus că încearcă în această perioadă să petreacă alături de familia sa cât de mult timp poate, cu atât mai mult cu cât decesul surorii sale i-a agravat tatălui său o afecțiune mai veche.

„A avut un atac cerebral în urmă cu opt ani și vestea că sora mea s-a stins l-a afectat forte mult, iar acum trece printr-o perioadă dificilă”, a mai spus Dima.

Cum se vor descurca cele trei echipe în noile teritorii din „Ultimul Trib” și cine va reuși să își păstreze componența actuala, telespectatorii pot afla joia și vinerea, de la ora 20.00, la Antena 1. (libertatea.ro)

1 Comentariu pentru “Dima Trofim, despre participarea sa la „Ultimul Trib”: Unul dintre motive a fost să o pot ajuta pe sora mea bolnavă”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici