Nu-l vrea pe Cerasel pe listă! Romanescu: Stau în birou la europarlamentare. Voi face STRATEGII

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu amenință: dacă Cerasel Cuteanu se va afla pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, NU se va implica în campania electorală din primăvară. Sunt și alți primari din Gorj care nu-l vor pe blogger candidat.  Printre ei, Constantin Bobaru și Ștefan Blideanu. Chiar și Liviu Cotojman, căruia nu-i place scandalul din ultima vreme din partid, spune că dorința primarului Romanescu ar trebui respectată.

Marcel Romanescu a avertizat, la Interviurile Infinit FM, că nu se va implica în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, dacă Cerasel Cuteanu se va afla pe listă.

”Voi sta în birou, voi fi strateg, așa cum au fost alții în campania mea. Voi fi cu mapa, nu cu sapa” a declarat edilul Târgu-Jiului.

Romanescu a mai spus că-și va asuma răspunderea anul viitor, dacă, la Târgu-Jiu, PNL va obține mai puțin de 15- 16 procente când a avut în alegerile din 2016.

Marcel Romanescu a explicat și de ce a lansat atacuri la adresa liderului Dan Vâlceanu, în ultima vreme, catalogând drept ”blat ordinar” ceea ce s-a întâmplat în localele din 2016: nu mai vrea să se repete greșelile trecutului. Edilul Târgu-Jiului a dat, din nou, asigurări că nu vrea să preia șefia PNL Gorj.

Deși a amenințat că ar putea sta pe tușă la europarlamentare, Romanescu a declarat că nu va proceda la fel și la prezidențialele de anul viitor.

Primarului PNL din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, nu-i place scandalul din partid. Ar vrea ca Marcel Romanescu să depășească momentul 2016 și să ia în calcul o colaborare cu deputatul Dan Vâlceanu.

Cât despre propunerea PNL Gorj pentru europarlamentare, Cersel Cuteanu, Cotojman crede că ar trebui scoasă de pe listă, dacă primarul Târgu-Jiului n-o agreează.

Constantin Bobaru, primarul PNL al orașului Bumbești-Jiu, spune că trebuie pus un om cu notorietate pe lista PNL pentru a nu fi reeditate scorurile slabe, din alte tururi de alegeri.

Ștefan Blideanu, edilul PNL al comunei Stănești, nu-l cunoaște pe Cerasel Cuteanu și nici nu-l vrea pe lista pentru europarlamentare.


2 Comentarii pentru “Nu-l vrea pe Cerasel pe listă! Romanescu: Stau în birou la europarlamentare. Voi face STRATEGII”

  1. Organzatia PNL

    Nici Cuteanu ,nici Jean Marinrscu .Vilceanu trebuie sa puna un om de notorietate din Gorj.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici