TEZA lui Bobu: Romanescu n-a fost sacrificat ci PROTEJAT, în 2016

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Romanescu n-a fost sacrificat ci PROTEJAT la localele din 2016- aceasta este noua teză lansată în spațul public de susținătorii lui Vâlceanu din cadrul PNL Gorj.

Avocatul Nicolae Bobu a explicat, luni, la Interviurile Infinit FM, de ce a fost aruncat, la vremea respectivă, în lupta pentru Primăria Târgu-Jiu, Octavian Lupulescu și nu Marcel Romanescu.

”Aparatul de vot al lui Florin Cârciumaru era atât de bine pus la punct încât oricine ar fi candidat n-ar fi câștigat. Nu poți trimite un om pe care să-l compromiți” a declarat Bobu.

Bobu susține că Octavian Lupulescu s-a sacrificat în 2016, ba chiar s-a supărat, simțindu-se folosit de partidul care l-a trimis la o luptă fără șanse de câștig.

Nicolae Bobu nu este de acord cu primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, care a tot acuzat, în ultima vreme, ”blatul ordinar din 2016”, în sensul că n-a fost lăsat să candideze atunci, ceea ce a făcut ca PNL să obțină numai 5 consilieri municipali, iar acum să aibă probleme cu majoritatea PSD-ALDE-PSRo din Consiliul Local.

În opinia lui Bobu, cei 5 consilieri obținuți în 2016 au fost un rezultat bun. S-ar fi putut obține mai mult, dacă n-ar fi existat câteva gafe comise de fostul senator Tudor Barbu.


1 Comentariu pentru “TEZA lui Bobu: Romanescu n-a fost sacrificat ci PROTEJAT, în 2016”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici