Superproducţia “Venom” rămâne în fruntea box-office-ului nord-american, în pofida cronicilor nefavorabile

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Superproducţia “Venom” s-a menţinut în fruntea box-office-ului nord-american, în pofida cronicilor nefavorabile, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations şi citate de AFP.

“Venom”, primul film cu personaje din universul Marvel produs de Sony Pictures, spune povestea unui jurnalist, interpretat de actorul britanic Tom Hardy, al cărui corp devine gazdă pentru un organism extraterestru cu superputeri.

Deşi a primit recenzii negative, “Venom” a continuat să atragă mulţi spectatori şi în cel de-al doilea weekend de proiecţii în cinematografele din America de Nord, obţinând încasări de 35,7 milioane de dolari (143 milioane de dolari în total).

Pe locul al doilea s-a menţinut comedia muzicală ”A Star Is Born”, cu 28 de milioane dolari în acest weekend şi 94 de milioane de la lansarea pe marile ecrane.

Acest al treilea remake al filmului lui William A. Wellman marchează debutul regizoral al actorului Bradley Cooper (cunoscut pentru filme precum ”Very bad Trip”, ”American Sniper”), care interpretează şi rolul unui cântăreţ de country, marcat de probleme cu alcoolul şi de o carieră în declin. Protagonistul se îndrăgosteşte de personajul jucat de starul pop Lady Gaga, o cântăreaţă pe care o ajută să-şi lanseze cariera.

Pelicula biografică ”First Man”, în care Ryan Gosling îl întruchipează pe astronautul Neil Armstrong, a intrat direct pe locul al treilea în primul său weekend în cinematografe, cu încasări de 16,5 milioane de dolari.

După succesul muzicalului ”La La Land” (2016), regizorul Damien Chazelle şi actorul Ryan Gosling revin pe ecrane cu filmul ”First Man”, dedicat astronautului Neil Armstrong şi legendarei misiuni spaţiale Apollo 11, care a dus pentru prima dată un om pe Lună, pe 20 iulie 1969. Din distribuţia filmului face parte şi Claire Foy, protagonista serialului ”The Crown”.

Filmul de aventuri “Goosebumps 2: Haunted Halloween”, a doua parte a ”Goosebumps” (2015), film inspirat din poveştile de groază ale scriitorului american R. L. Stine, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 16,2 milioane de euro. Pelicula, regizată de Ari Sandel, le are în distribuţie pe Wendi McLendon-Covey şi Madison Iseman şi spune povestea a doi tineri prieteni care găsesc o carte de magie, prin intermediul căreia readuc la viaţă o păpuşă malefică.

Locul al cincilea este ocupat de animaţia “Smallfoot”, regizată de Karey Kirkpatrick şi Jason Reisig, cu încasări de 9,3 milioane de dolari de vineri până duminică (încasări totale de 57,6 milioane de dolari în total).

Topul 10 din box office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6 – “Night School”: 8,03 milioane de dolari (60 de milioane de dolari în total)

7 – “Bad Times At The El Royale”: 7,2 milioane de dolari

8 – “The House With A Clock In Its Walls”: 3,9 milioane de dolari (62,2 milioane de dolari în total)

9 – “The Hate U Give”: 1,7 milioane de dolari (2,4 milioane de dolari în total)

10 – “A Simple Favor”: 1,4 milioane de dolari (52 milioane de dolari în total). (agerpres.ro)

1 Comentariu pentru “Superproducţia “Venom” rămâne în fruntea box-office-ului nord-american, în pofida cronicilor nefavorabile”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici