Ariana Grande – Breathin

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ariana Grande revine cu videoclipul piesei “Breathin”, care surprinde imagini cu porcusorul ei de Guineea.

Ariana Grande a trecut prin momente dureroase, după moartea fostului ei iubit, rapperul Mac Miller. Artista a decis să ia lucrurile mai încet și le-a transmis fanilor prin mai multe mesaje pe Twitter că este obosită, a fost o lună grea, încearcă să se întoarcă la treabă, însă e doar un om, la fel ca ei.

În urmă cu o lună, aceasta lansa varianta lyric video a piesei “Breathin”, iar videoclipul publicat recent i-a lăsat pe admiratorii artistei puțin dezamăgiți. Deși s-ar fi așteptat la imagini cu Ariana, aceasta a lansat single-ul împreună cu un videoclip cu… porcușorul ei de Guinea.

Cântăreața a suferit și de stres post-traumatic după tragica explozie de pe Manchester Arena care a avut loc la finalul unui concert de-al ei din 2017. Ulterior, Ariana s-a întors în Marea Britanie pentru a susține victimele prin concertul “One Love Manchester”. Printre invitați s-au numărat Justin Bieber, the Black Eyed Peas, Coldplay, Robbie Williams sau Katty Perry.

Cel mai recent album de studio, “Sweetener”, include piese precum “No Tears Left to Cry”, “The Light Is Coming” sau “God is a woman”. Single-ul “No Tears Left to Cry” a debutat pe locul 3 în Billboard Hot 100. Astlfel, Ariana Grande a devenit singura artistă care a avut primul single de pe fiecare album în top ten Hot 100.

1 Comentariu pentru “Ariana Grande – Breathin”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici