Ion Ișfan: Școlile profesionale NU se mai justifică

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Școlile profesionale nu se mai justifică” a afirmat, la Interviurile Infinit FM, șeful Inspectoratului Școlar Județean, Ion Ișfan. În opinia sa, liceele tehnologice ar trebui transformate într-unele de meserii.

La nivelul județului Gorj au fost create 800 de locuri de școală profesională, pentru anul școlar 2018-2019. S-au ocupat numai 500.

Ișfan susține că mulți dintre părinți refuză profesionala, întrucât ar fi ca și când ar recunoaște că au copii mai puțin deștepți.

Șeful educației gorjene a mers cu propunerea transformării liceelor tehnologice într-unele de meserii, cu durată de 5 ani, și la întâlnirea cu ceilalți inspectori generali din țară. În plus, le-a prezentat-o și parlamentarilor de Gorj, Florin Cârciumaru, Mihai Weber și Elvira Șarapatin.


1 Comentariu pentru “Ion Ișfan: Școlile profesionale NU se mai justifică”

  1. Ba nebunule , in aceiasi ordine de idei nici functia de inspector general nu se mai justifica . mai ales cand este ocupat de un imbecil ca tine . Androneasca a desfiintat scolile profesionale cand era ministru iar acum imbecili ca tine sustin aceasta anomalie . Din contra , sunt multi copii care nu vor sa faca liceul , intr o scoala profesionala ar invata o meserie fiindca absolventii de liceu care nu merg la facultate chiar nu stiu nici o meserie .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici